Aysenurpaksoy 37+5 teyiz oğlumla sayılı günlerimiz kaldı Dedesi rüyasında Muhammed ismini gördü babası ile bende yiğite karar verdik Muhammed Yiğit koyduk bizde hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
siyahinciii Tek yumurta ikizleri oğluşlarım olacak birinindi babasının isteği üzerine Şamil diğeri benim isteğim üzerine Mus’ab hayırlısıyla gelsinler inşaallah
Mavibulutt Sahradmla 2 tane Yiğit isminde öğrencim var annelerine dahi diyorum herkesi uyaracağım Yiğit koymasınlar diye :) onlar da benimle aynı fikirde 😁
Sahradmla Mavibulutt ayy canım sağlıklı olsunlar da varsın yaramaz olsunlar 😂 2 tane kızım var hıc erkek annesi olmadığım için ne çektiklerini bilmiyorum o yüzden böyle konuşuyorum 😂😂
[silindi] Fuhen niye kaynanamın babasının adını koyayım bir kere arayıp ta sormadı bebeğimi çocukları
Mavibulutt Sahradmla benim evde erkek çocuğum var. Kreşte de 10 tane erkek :) ah ah anlatılmaz yaşanır 😂 2. Ye hamileyim aşırı merak ediyorum cinsiyetini tabi sağlıklı olsun da öncelik. İnsanın içinden kız olsun inşallah diye de geçmiyor değil 🙈
1anne2bebek__ Selnsn ben ilk hamileliğimden beri bulamadım 🤣 ilki kız oldu kurtardım ismi belliydi.kızım doğduktan sonra şimdiye kadar da düşündüm yine bulamadım 🤣 Şimdi ikinci erkek. Tek isim istiyorum ve sanırım Can olacak bir o sıcak geldi♥️
Sahradmla Mavibulutt walla bnde erkek istiyorum hayırlı sağlıklı öncelikli ama doktor 11 haftalıkken kız dedi 😂
Mavibulutt Sahradmla yaa o kadar erken biliyorlar mı? 10+1 de gideceğim doktora bir tahminde bulunur mu acaba
Fuhen [silindi] ha akraba ismi onu bilmem de sadece Osman yazmışsınız Osman kendi başına güzel bir isim ondan dedim
tatliheyecanim02 Selnsn aras benimde favorim bence tam bi erkek çocuk ismi ağır isimler koymaya içim el vermiyor 🤗
Ygtzynp Mavibulutt canım benim oglumun adı Yiğit.Ve bı gerçeği oğlum büyüdğkten sonra öğrendim😄 haklısın kesinlikle yiğitler çok karakteriztik oluyor
Mavibulutt Ygtzynp Allah kolaylık versin canım 😁 gerçekten öyle istemedikleri hiçbirşeyi yaptıramazsın onlara.
Sahradmla Mavibulutt ben çok ısrar ettim cnm özel hastane ama erkek olsa genellikle 10 haftadan sonra cevremdekiler öğreniyor kız için doktor ilk defa 11 haftada israrim üzerine söyledi inşallah değişir amabu sefer doktorum yanılır umarım 🤲♥️