Sahradmla Mavibulutt ben çok ısrar ettim cnm özel hastane ama erkek olsa genellikle 10 haftadan sonra cevremdekiler öğreniyor kız için doktor ilk defa 11 haftada israrim üzerine söyledi inşallah değişir amabu sefer doktorum yanılır umarım 🤲♥️
Mavibulutt Sahradmla inşallah gönlümüzdekiler olur canım 🙏 benim de özel. Cumartesi gideceğim bi sorayım bakalım en erken ne zaman söylersiniz diye
Prensgeliyor Aaysenurd_ rüyanızda görmüşsünüz saygı duyarım ama ilerisi için ismin sonuna bey koyarak düşünün bence arbey bey diye hitap edilecek
Sahradmla Mavibulutt amin inşallah canım şuan 13 haftaligim bnde bayramdan sonra gideceğim inşallah 15 16 olur o zmna kadar bari net öğrenmiş olurum
tubimom Şimdi akilma geldi ben Karan da kaldım en son ama yine içim tam emin değil şimdi aklıma geldi Gürbey ,Bozbey nasıl ya ne zormuş erkek ismi isimsiz doğacak
Sahradmla Mavibulutt ben seninkini erkek hissediyorum 😂 inşallah benimkide erkek olur çok çok dua edin yaa yaşım daha 23 😂😂
Mamacita1 Selnsn Bizde oğlumun adını Aras koyucaz 🥰 Gerçekten erkek ismi bulmak çok zor ya bizde çok araştırdık en sonunda bu isme karar verdik
Ebrueryigit Selnsn ben de bulamıyorum bir türlü içime sinmiyor hiç biri ilk oğlum Yusuf çınar ikincinoğlumun doğmasına en fazla 2 ay kaldı bulamıyorum buralarda bulurum belki diye bir umut 🤗
Sahradmla Mavibulutt geçen hafta pazartesi gittim yine devlet hastanesi erkek dedi özel hastaneye de gittim yarım saat sonrasında orasida kız dedi