Ess91 Selnsn Erkek isimleri Barlas Alp Anil Atınç Atılgan Atilla Aybars Ceyhun Uygar Poyraz Atlas Çağdaş Aklina başka isim gelen varsa söylesin
Aysegulgnc Bizde erkek olursa Uluç, gurur , affan bu 3 isimden birini koyucaz bakalım ama bizimki daha mercimek kadar :)
Bedihaaa Selnsn 26haftalık olıcam hala karar veremedim ben umut istiyorum eşim daha erken dur bakslım diyor kimseye bu ismi beğendiremiyorum annem ve babam dışında😅
Aaysenurd_ Cinsiyetimizi daha bilmiyorken rüyamda Arbey ismini gördüm ve eşimle bu ismi koymaya karar verdik. Hem eşimin adı da A harfi ile başlıyor benim adım da A harfi ile başlıyor. Oğlumuzun adı da bizle aynı başlasın istedik. Ayrıca Arbey ismini araştırdım koyan birilerini bulamadım. Çok hoşumuza gitti bizim🥰
Prensgeliyor Aaysenurd_ rüyanızda görmüşsünüz saygı duyarım ama ilerisi için ismin sonuna bey koyarak düşünün bence arbey bey diye hitap edilecek
Tgc16 Evet cidden erkek isim koymak zormuş. Neredeyse yariladik daha yeni karar verdik bizde. Ediz 🤍 olucak inşallah bizimde
Elenor Sadiyes arkadaşımın oğlu Uraz isim taşır mı bilmem ama bebek çok yaramaz hiç uyumuyor ve aşırı gergin bir bebek Yani 2 yaşında
Sahradmla Mavibulutt ahhahaha 😂 eşim de oğlum olursa yiğit koyacağım diye tutturdu 😂 yiğit gibi adam olsun felan diye çok istiyor 😂
Mavibulutt Sahradmla 2 tane Yiğit isminde öğrencim var annelerine dahi diyorum herkesi uyaracağım Yiğit koymasınlar diye :) onlar da benimle aynı fikirde 😁
Esores Ben atlas koymak istemiştim ama Doruk isminde karar kıldık bence cok güzel Atlas Doruk Kuzey Ege bunları önereyim bende 🤣
Simge_celen_ozyildiz_ Selnsn daha cinsiyetini bilmiyorum ama erkek olursa ya Alptuğ yada Alparslan olacak kız ismi bulamıyorum yalnız 🥰