Deletedmom_116 [silindi] Karin ağrısı oluyo arada Büyük tovaletim gelmişte yapmam gerekiyomus gibi ama sık olmuyo Bı kaç gün öncede affedersin ishalin vardı 😥
[silindi] Deletedmom_116 Hemen git canım hastaneye doğum belirtileri gibi, ertleme, vaktinde sağ salim doğurursun insallah🥺🤲
myangelson Deletedmom_116 yaaa ciddi misin yok mu götürecek kimse veya ambulans falan cagirsan gelmez mi
Deletedmom_116 [silindi] İnsallah 😥🥺Bı ay öncede niyetlesti ama bu kadar değildi bu sefer baskın geliyo 🥺🥺🥺İnşallah zamanında gelir Yada biraz daha bekler
AyFa1608 Deletedmom_116 bu şekilde otobüse falan binme zaten. Yer bulabilecen mi ayakta gitmen sıkıntı olur bide çok seker sallar otobüs. Eşin gelince direk arabanızla çok sektirmeden dikkatli gidin
Deletedmom_116 myangelson ortalığı velveleye vermek istemiyorum ya 🥺🥺Hem rahat edemem Eşim gelsin 🥺😥😂
[silindi] Deletedmom_116 akşam oldu aslında çok mu geç gelir eşin? Sen uzan hiçbi iş yapma. Eşin gelir gelmez hemen gidin
myangelson Deletedmom_116 kız ne bileyim eğer böyle bir durum varsa çok önemli ya dakikalar o yüzden öyle dedim 🥺 sen uzan olmazsa kalçanın altına falan yastık koy öyle yat rahimi destekle yük bindirme
Sila66 Deletedmom_116 askım yalancı veya erken dogum olabılır doktorum bana oyle dedı ıste haftaya bakıcak sen naptın cık hemen hastaneye bı
Deletedmom_116 Sila66 Yalanci dur inşallah cicem ya 🥺🥺 Ama inxe yalnacilarim oluyodu Böyle değildi Bilemedim ya 🥺🥺
Deletedmom_116 myangelson gidene kadar daha strese girerim tek başıma Öyle daha sorunlu olur en iyisi uzanıp beklemek 🥺
myangelson Deletedmom_116 uzan bekle dediğim gibi rahime yük bindirme. Bol su iç kasılma varsa biraz azaltır iyi gelir belki. Kendini sıcak tut enfeksiyon falan varsa sancıların hafifler. Hastaneye gidince haber ver mutlaka