myangelson Deletedmom_116 uzan bekle dediğim gibi rahime yük bindirme. Bol su iç kasılma varsa biraz azaltır iyi gelir belki. Kendini sıcak tut enfeksiyon falan varsa sancıların hafifler. Hastaneye gidince haber ver mutlaka
AyFa1608 Deletedmom_116 kuzum bu haftada kanala girdiyse sıkıntı değil genelde bu haftalarda girebiliyor. Önemli olan rahimde yumuşama var mı veya açıklık var mı önemli olan bunlar kanala girdiyse korkma.
AyFa1608 Deletedmom_116 bu şekilde otobüse falan binme zaten. Yer bulabilecen mi ayakta gitmen sıkıntı olur bide çok seker sallar otobüs. Eşin gelince direk arabanızla çok sektirmeden dikkatli gidin
BurcuAras Deletedmom_116 kaldı yavrum , 28 gün kaldı 1780 gr doğdu . Allah’a şükürler olsun sonra saglıklı cıktı . 🥹
myangelson Deletedmom_116 benim enfeksiyonlarda hiç yanma falan olmuyordu ya idrarda iltihap kokusu oluyordu onu alıyordum öyle anlıyordum direk. Ne yaptın gittin mi ses çıkmamış senden ???
Alif63 Deletedmom_116 iyi misin canım bebegin çok küçük ben 34 de doğum yaptım 15 gün küveste kaldı erken doğmaya bağlı bağışıklığı yetersizdi 1 yıl umarım erken doğum yapmazsın canim🙏
Mhtpflz Deletedmom_116 bendd 32 deyim son üçgündür adet olcak gibi bel bacak karın ağrılarım vardı ve bende karnımın aşağıda gibi geldi bugün gittim hiç bişey yok nstye girdim sancı falanda çıkmadı yalancı kasılmalar olabilir
Sila66 Yazmelegi_ kız🤣🤣🤣🤣 bende yatıyorum da senı etıketlemısım askım😂😂😂🙈 keyfımkahyasına yazıyordum🤣🤣🤣🤣❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️