Leylaates designermoms aynen korkmamak lazım ama işte insan bi telaşlanıyor ilk gebeliğimde yaşamadım bunları hiç çok hareketli değildi oğlum bu seferki hamileliğim çok farklı 😂
designermoms Leylaates benim ilk ama gerçekten zor bugün daha sakin gibi evdeyim işe gidemedim dünden ötürü biraz daha yukarıda vuruyor gece ne olacak bakalım😂 Ama ben en son gittiğimde doktora sordum yine aşağıda vuruyordu kafası aşağıda ondan vurur dedi
Leylaates Tubazeynepalin ay öyle yapmak lazım aslında riskli zamanları geçtik sayılır 😂 bacak kasılmalarımda geçerse inşallah daha da rahatlayabilirim 😂 sağlıcakla gelsin yavrularımız zamanında inşallah🥰
elaymoms Leylaates doktorumla bayramdan sonra ki randevumda görüşeceğim hiç bilmiyorum. Özel hastane takipliyim ama ne der kestiremiyorum 🤣
minigim1669 elaymoms 26 haftalığım bende aynen bu bahsettiğinizi yaşıyorum bu haftalarda normal mi? 3. Trimestere daha bugün başladım çok korkuyorum erken doğum olacak diye.
Leylaates Mavidunyamm bir aydır gitmedim doktora perşembe randevum var öğrencime nasıl hangi pozisyonda 😂
Leylaates Tubazeynepalin takviye ilaç veriyorlar kasılmalar için ilk hamileliğimde vermişti bunda da söylicem versin yoksa gece çok zor oluyo 😂
Leylaates Sahradmla ay ben şu son ayıma kadar hep o korku vardı ya karnımda öldüyse nasıl anlarım ya düşerse hep kafamda kuruyordum ama artık düşünmemeye çalışıyorum 🥰