Leylaates Kızlar özellikle geceleri çok fazla hareket ediyo ve sanki doğacakmış gibi alt bölgemde baskı hissediyorum normalim bu durum yaşayan varmı
designermoms Leylaates 2 3 gündür aynı şeyi ben de yaşıyorum hatta dün olduğum yerde hoplatıyordu beni kaç haftalıksın
Tubazeynepalin Leylaates bende de var da inanın hiç takmıyorum kafama zaten doğacak süreci beraber yaşayacağız yavrum o da sığamıyor içeri artık ve zamanı doluyor hayırlısıyla gelsin kuzum korkmuyorum anı yaşıyorum yani herşeyi özellikle ağrılarımı kabul ettim 😄 Kafam rahat böyle artık daha iyiyim ve sakinim bebeğimde aynı şekilde 😍☺️
Haziran17 Leylaates Bende 30+3 oldum aynı şikayet bende de var tuvaletten çıkıyorum tekrar giresim geliyor sanki idrar torbasına vuruyor gibi hissediyorum çok rahatsız edici bir his inşallah herşey yolundadır 🫣
Leylaates designermoms ay evet bi kaç gündür bende de aynı özellikle geceleri sürekli tuvalete çıkıyorum bu yüzden
elaymoms Leylaates normal canım artık 3. Trimester de baskılar artıyor . Ben 35nfi haftadayim gece gündüz var o baskı kafası da aşağıda olunca sızlama vs oluyor hatta her an doğuracak gibi hissediyorum 😂😂
Sinemserif Leylaates benimde 30 haftalık canım aynı şeyi yaşıyorum bebek daha dönmediği için aşağıda baskı hissetmen normal dedi doktorum 🙏
Sadiyes Leylaates benimde öyle 30 dayım bende özellikle sağ alt tarafıma gece sağa sola dönerken bile hissettiriyor
designermoms Leylaates ben de bugün 29 oldum daha wc nöbetlerim başlamadı ama geçen akşam başladı dün akşama kadar hoplattı beni acımıyor ama sinirlere dokunuyor gibi baskı oluyor çok garip bir his Baktım ben de önceki açılan postlara herkes normsk yazmış doktoruma bile sormadım o yüzden Artık son zamanlara girdik normal korkmamak lazım🥲
Crescent96 Bende öyleyim 34+4 haftadayım geceleri uyuyamıyorum artık bide çatı ağrısı derler ya öyle ağrılarım var artık uyumak, yürümek herşey dahada zor..
Leylaates Crescent96 sezaryen olucam o yüzden korkuyorum biraz ya önce gelirse diye ilk doğumum sezeryendi çatılarım dar diye açaba normal gelirmi diye düşünmeden edemiyorum
Crescent96 Leylaates bende sezeryan olcam canım 2. Dogumum bakalımmm hayırlısıyla zamanında gelsinler insallah
minigim1669 elaymoms 26 haftalığım bende aynen bu bahsettiğinizi yaşıyorum bu haftalarda normal mi? 3. Trimestere daha bugün başladım çok korkuyorum erken doğum olacak diye.
KbraN_1 elaymoms ayy bende 36 haftalık. Bu aralar öylr hissediyorum çatı kemiği ağrısı. Vajinada sızlama. Canım acıyor korkuyorum bir şey olur mu diye 🥴
Leylaates designermoms aynen korkmamak lazım ama işte insan bi telaşlanıyor ilk gebeliğimde yaşamadım bunları hiç çok hareketli değildi oğlum bu seferki hamileliğim çok farklı 😂
Leylaates Tubazeynepalin ay öyle yapmak lazım aslında riskli zamanları geçtik sayılır 😂 bacak kasılmalarımda geçerse inşallah daha da rahatlayabilirim 😂 sağlıcakla gelsin yavrularımız zamanında inşallah🥰