Leylaates Sahradmla ay ben şu son ayıma kadar hep o korku vardı ya karnımda öldüyse nasıl anlarım ya düşerse hep kafamda kuruyordum ama artık düşünmemeye çalışıyorum 🥰
Sadiyes Leylaates benimde öyle 30 dayım bende özellikle sağ alt tarafıma gece sağa sola dönerken bile hissettiriyor
Leylaates Tubazeynepalin sabaha karşı giriyo kramp düzeltmene kadar canım çıkıyo ve o bacağım gün boyu ağrıyo sanada oluyomu 😂
elaymoms Leylaates doktorumla bayramdan sonra ki randevumda görüşeceğim hiç bilmiyorum. Özel hastane takipliyim ama ne der kestiremiyorum 🤣
Tubazeynepalin Leylaates bende akşam bi başlıyor uykum geldiği zaman sabaha kadar devam ediyor şu an hala var 😅😂😂😂
elaymoms Leylaates beni de insanların doğum hikayesi çok etkiliyor. Sezaryenden de normalden de eşit derecede korkuyorum aslında kolayına değil de benim için. Bilmiyorum nasıl olacak
Leylaates elaymoms kimisine çok kolay geçiyo kimisine zor ilk sezeryanim çok kötüydü benim için korkuyorum bende o yüzden ama nasip artık bakalım mecbur doğucak bu bebekler😂😂
KbraN_1 elaymoms ayy bende 36 haftalık. Bu aralar öylr hissediyorum çatı kemiği ağrısı. Vajinada sızlama. Canım acıyor korkuyorum bir şey olur mu diye 🥴
Sinemserif Leylaates benimde 30 haftalık canım aynı şeyi yaşıyorum bebek daha dönmediği için aşağıda baskı hissetmen normal dedi doktorum 🙏
Leylaates Sinemserif 30 dan sonra hissetmeye başladım baskıyı büyük ihtimal aynen yerleri kalmadığı için zorlanıyoruz
ggunesraa 32 haftada bende öyleydim her an çıkacak gibi yürüyemez hale geldim hep tuvalete çıkma isteğim vardı rahatlatıyor gibi geliyordu sonra doktora gittim serum ve iğne oldum geçti