Nisa52 Ezgikrkl yok canım nerde 🤭 Bugün muayenemde 1 cm açıklık olduğunu söyledi evde sancini bekle gelmzsse 3 gün sonra tekrr muayene gel dedi.Sen ne durumdasin
Ezgikrkl Nisa52 Valla bende doğuramadım daha bayrama kaldık herhalde pazartesi günü benimde randavum bakalım ne diycek 🤷
Nisa52 Ezgikrkl bende şuanda devlete gidiyorum bayrmda doktorum yokmuş özeli düşünmedim değil ama istnbulda yaşıyorum özel fiyatlari çok fazla norml acıyı çekip bide üstüne para vermek zoruma gider 🤭😬
Ezgikrkl Nisa52 Şöyle birşey var aynı şeyleri devlette de özelde de yaşıyorsun doğumda zaten ebe ilgileniyor doktor müşahele edilecek birşey olursa geliyor özelde ağrın sızın olmayacak mı bence bir fark yok boşu boşuna da para vermeye gerek yok
Nisa52 Ezgikrkl evet canım gerçi belki ilgi biraz daha iyi olabilir bilemiyorum.Rabbim yinede karşımıza iyi insanlar çıkarsin 🤲halden anlayan bağırıp çağırmayan ebelerle ve doktorla doğum yapriz 💕
Ezgikrkl Nisa52 İnşallah 🤲 teyzem özelde sezeryan doğum yaptı kadın çatır çatır kestiklerini hissetmiş narkozlu olduğu içinde bağıramamış belli olmuyor yani 🤷
melike098 Ezgikrkl 40+0 bende hala doguramadim senin daha 1 2 haftan var en azından benim haftamda doldu😬😬
melike098 Ezgikrkl evet devlete gidiyorum 41.haftada dogurturuyorlar suniyle kendi gelmezse haftaya buyuk ihtimalle oyle olacak ilk dogumda 41haftalik doğurmuşum suni sancıyla
feride61 Ezgikrkl bir ayağını kanepe ya da sandalye gibi bişeyin üstüne kaldır diğeri yerde suquat yap. Ahududu yaprağı çayı iç. Perine masajını dene hep açıklık yapar hemde kesisiz doğum sağlar
melike098 Ezgikrkl biraz zor ama dayanilmayacak kadar degil zaten bebek dogdugunda ki o rahatlama o kadar guzel ki yasayinca goruceksin herseyi unutuyorsun bebegini gorunce herseye deger diyiceksein emin ol agrin sancin hic biseyin kalmıyor
Ezgikrkl melike098 Kimisi çok zorluk çektim diyor merak ediyorum acaba o kadar sancılı birşey mi diye