Ezgikrkl THale Squat çeksem bacaklarım kopacak gibi ağrıyor 😀 açıklığım var hurma ananas yiyorum merdiven inip çıkıyorum demekki doğum o kadar kolay birşey değilmiş 🤷
Bezgii Ezgikrkl bebeğiniz ciğerleri güzel güzel gelişsin istiyor demek ki biliyorum son haftalar çok zor ama bence bir şey yapmayın bir gün bile çok fark ediyor anne karnında 🤍
Ezgikrkl Bezgii Aslında öyle çok birşey yapmıyorum genellikle yatıyorum arada 3 4 defa merdiven inip çıkıyorum hurmayla ananas yiyorum bugüne kadar egzersiz hiç yapmadım doktor diyince yapmaya başladım ☺️
Aaaysee Ezgikrkl en azından 2 cm açıklığın var şükr et aşko 😂 benim 0 açıklık,bebek yukarıda ne sancı var ne başka bir sey yarın 39 🥲 bence ne yaparsak yapalım istediği zman gelecekler vakti var yani demkki ben saldım o yüzden 😂
Ezgikrkl Aaaysee Açılmayı duyunca heyecanlanıyorum 😀 insan bı merak ediyor ilk ya ondan mı öyledir nedir ☺️
ozgeks Ezgikrkl youtube dan esneme hareketlerine bak ve psikolojik olarak da etkilemeye çalış kendini ama stres yapmadan 2cm olduysa gerisi de gelir👍
Humeyraeslem1 Ezgikrkl karnına ve göğüslerine özellikle uçlarini uyararak çörek otu yağıyla masaj yapmayı deneyebilirsin
Elifozan Ezgikrkl ben 41 haftalık doğurdum tavsiye vermeyeyim ama şunu bilin kendi gelmek istemezse ne yapsan olmuyor ben çok dua ettim o gün ve sadaka verdim adadım çok şükür suni sancı alacağım saatte kendi sancımla müdahalesiz 3 saatte doğurdum 1 saatte 4 cm’den doğuma ilerledi
belinay41 Ezgikrkl birazdan yatış yapılacak doğumum risklide korkuyorum 🥺 yarın olucak galiba doğumum yarın 40+4
Nisa52 Ezgikrkl yok canım nerde 🤭 Bugün muayenemde 1 cm açıklık olduğunu söyledi evde sancini bekle gelmzsse 3 gün sonra tekrr muayene gel dedi.Sen ne durumdasin
Ezgikrkl BeatifulAngel 39 olduk arada ağrı giriyor doğuruyorum diyorum ağrı kesiliyor acaba yakın mi bilmiyorum 🤷