Busbu Kızlar merhaba ben en son 7martta regl oldum bugün betam 1500 şerde çoktı uygumaya göre 4+6 haftalık sizce bu değer normal mi , yarın doktora gideceğiz çok merak ediyorum 🥰
Oznursorhan Busbu canım herkesin beta farklı olabiliyor. Benim son adet 6 Mart. Betam 4500lerde çıkmıştı. 4+2 de keseyi çok küçük görmüştüm yarın tekrar gideceğim doktora 😌 güzel haberler alırız inşallah 🙏🏻
Aylanursu Busbu evet canım normal bende öğrendiğimde 1694 tü değerim 4+6 iken muanem vardı keseyi görmüştüm geç döllenmen olmadıysa büyük ihtimal keseni gorursun
Beyzaballl Busbu ay bende en son 8 martta oldum ilk defa ki test geçen hafta pzt 244 tü çarşamba 640 tı öönümüzdeki salı gel hem yükselir hem telrar beta ölçeceğiz kese gözükür gel git yapma demişti doktor ben adete iki gün kala öğrenmiştim bende çok merak ediyorum kese gözükür insallah yarın
Hatice_123456 S_65 cnm 9. Haftanda git kesin kalp atışını bile duyarsınız benimde o değerde gorunmemisti 6. Haftam idi üstelik 9.hafrada gittim kalp atışını duyup geldik
ikiprensannesi__ S_65 hiç korkma benimde 7. Haftada anca gözüktü kese değerin iyi biraz daha bekle gözükür Allah’ın izniyle kasık ağrısı da çok normal ilk zamanlar olur rabbim sağlıkla.kucagina almayı nasip eylesin 🤲
MerveSinan S_65 kasik agrin olmasi da normal buarada.ayin 14 15 inde giderseniz karindan ultrasinla gorebilirsinjz
Liliales S_65 5. Haftada görürsün 😊 ben de 4 haftalıkken öğrendim doktor 5. Haftada çağırdı keseyi görmek için. Normal yani şimdi görünmemesi korkmayın
Aylanursu Busbu inşallah canım gönlünü ferah tut ben normal ultrasyondan gördüm hemde bebeğimi kişiden kişiye doktorların cihazlarında bir olmuyo o yüzden beta değerinde gayet güzel en geç 5 6 haftanda görürsün Allah’ın izniyle🥰
Buseceylan Beyzaballl canım yarın doktora gidince beni etiketlermisin kesen gözüktümü diye hemen hemen aunıyuz 😊