S_65 Bugün doktora gittim beta 1530 çıktı ama kese görülmedi kasik ağrılarım oluyor arada geçiyor böyle yaşayıp anlatabilir mi
Yazmelegi_ S_65 adet tarihinize göre hesap yapın 6 hafta da muhtemelen kese gözükecektir ben 6.hafta içinde gördüm 7 nin içinde de kalp atışı duydum
B-Y94 S_65 canım beta 1500 olduktan sonra görünüyor bazen görünmeyebilir transvajinal ultrasonla tam görünür biraz daha bekle kuzum az kaldı 🥰😍
fatmanuryasar S_65 canim ben ikizlerime hamileyken 4 haftalik gebe gozukuyordum kese falan hic bisi gorememisti doktorum 1058 cikmisti tahlil sonucum gec döllenmedir dedi 2 hafta sonra gittim bi baktik iki kese birden gorduk 😂 gec dollenmedir sıkma canini
bebeklerimveben_ 1595 di görülmemişti kese 10 gün sonra gittim görüldü ama benim 3,5 haftalık falandı o zmana senşn kaç haftalık
minikmucizeemaak S_65 O yüzden gözükmemiş olabilir haftası daha küçük son adet tarihin ne ordan hesaplayabiliriz
Liliales S_65 5. Haftada görürsün 😊 ben de 4 haftalıkken öğrendim doktor 5. Haftada çağırdı keseyi görmek için. Normal yani şimdi görünmemesi korkmayın
Aylanursu S_65 kasık agrilarin çok normal korkma hepimizin başından geciyo regl olacakmissin gibi oluyosun bazen geç dollenmedir büyük ihtimalle senin o yüzden görülmemiştir 5 inci haftanda görürsün büyük ihtimalle
minikmucizeemaak S_65 Bence haftası küçük diyedir canım inşAllah sağlıkla görelim benimde 7 Mart sat yarın ilk kontrol inşAllah sağlıkla devam edip sağlıkla kavuşmak nasip olsun❤️
S_65 Kızlar benim betahcg yüksek çıktı ya kese girunmeyince korktum dedim acaba dış gebelik mi.diye korktum 1535 değer kese girunmedi ilk adet günümde 10martti bugün bir ay oldu işte
Htc6138 S_65 benimki 6+3 te alt muayenede göründü minicik bi nokta gibi korkma bişe yoktur Allah’ın izniyle 🤲🏻
Nefise_23 S_65 benim 2000 de bile kese görünmedi bide adet sancısınin bile kat kat üstünde sancım vardı bence gayet normal korkmayin
Hiilal0606 S_65 benim betam 5000 oldugu halde karnımdan göremedi haftaya gittim öyle gördü korkma ben biraz kiloluyum o yuzden görememiş dış gebelikten de korkma bende çok korkuyordum 6+ 3 haftamda gördü doktor kanaman falan yoksa rahat ol