Buseceylan Beyzaballl canım yarın doktora gidince beni etiketlermisin kesen gözüktümü diye hemen hemen aunıyuz 😊
Beyzaballl Buseceylan tabi etiketleyeyim siz ne zaman gideceksiniz beta değerleriniz nasıldı bu arada
Buseceylan Beyzaballl bende perşembe gidicem geçen hafta çarşamba öğrendim 248 di cuma günü 598 oldu bugün kan verdim daha çıkmadı uygulamaya görede 5+3 olarak gözüküyo
Beyzaballl Buseceylan benimde ilk 244 ikinci 640 bir haft sonra gel yükselir dedi hemen hemen aynı yükselmiş bizim
Beyzaballl Buseceylan kesem gözüktü çok şükür bu yüzden betama bakılmadı 15 gün sonra kalp atışı için çağrıldım
Svd12345 Buseceylan üstelik bu beta’dan iki gün sonra gittim, belki iki katı da oldu gittiğim gün, ama gözükmedi. ..
Havvaca S_65 2995 ile karından göremedim alttan muayene ile görmüştüm 2 gün öncesinde 1245 di ama yine görünmemisti
Buseceylan Havvaca alttan muayenede bi sıkıntı oluyo mu canım risklimi karından görmeye belki erken olabilir ozaman
Havvaca Buseceylan valla ben hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım çok şükür benim riskli bir durumumda yoktu. İlişki bile yasak değildi en başından beri zaten muayene çok kısa sürüyor bir sorun yaşamadım ben. ♥️ Hem riskli olsa yapmazlar diye düşünüyorum
Htc6138 S_65 benimki 6+3 te alt muayenede göründü minicik bi nokta gibi korkma bişe yoktur Allah’ın izniyle 🤲🏻
Nefise_23 S_65 benim 2000 de bile kese görünmedi bide adet sancısınin bile kat kat üstünde sancım vardı bence gayet normal korkmayin
Hiilal0606 S_65 benim betam 5000 oldugu halde karnımdan göremedi haftaya gittim öyle gördü korkma ben biraz kiloluyum o yuzden görememiş dış gebelikten de korkma bende çok korkuyordum 6+ 3 haftamda gördü doktor kanaman falan yoksa rahat ol