2. Aşılama
Yasemin97 nasıl yani aşılamada 25 gün uzuyor mu benim ilki 13 gün sürdü büyümedi tedavi iptal dedi bu ikincisindede çarşamba gel dedi ama umudum yok çarşamba da 14. Gün oluyor 2 günde büyümez 7 8 milim iptal eder diye düşünüyordum. Yani max 13 14 gün kullandırıyorlar olumlu olumsuz sonlanıyor biliyordum.
Yasemin97 bide sizin aşılamamıydı süreç nasıl ilerledi yoksa tüp bebekle mi gebelik oluştu?
BurakCansu yok bız iptal etmedık ıyıkı etmemısz pcos oldugu ıcın cok cok kucuk dozlarda gıttık hep
BurakCansu Asılama
Bende etmek istemiyorum ama doktor karar veriyo malesef :(
Yasemin97 37.5 la başlattılar beni 7 gün 37.5 vuruldum 4 gündür 75 vuruluyorum yarın gideceğim işte
BurakCansu insallah buyumustur canım bende benım yumurtalar dırenclımıs bırde çok oldugundan hemen buyumedı
Yasemin97 inşallah nasip bakalım
Kızlar bugün gittim doktora 2 günde büyümüş yumurtam şok oldum 2 gün önce 11 milimdi bugün 18 milim :) Gece çatlatma iğnesini vurucam cuma aşılama nasipse dua eder misiniz nolur sonucu güzel olsun inşallah:)
BurakCansu Çok sevindim merak ediyordum 😊
BurakCansu cuma benimde aşılamam var benimde bugün kontroldü 17.5 inşallah sonucumuz pozitif olurr:)
Ask12 yaa çok sevindimm güzel Haberler alırız inşallah :)
Yasemin97 Çok şükür :)
BurakCansu bende de aynı durum. İki aydır yumurtam gelişmiyor pazartesi günü son kontrole gittim hala gelişmemişti bu ayda iptal ettik. Bi sonraki adetten sonra gel dedi doktorum.