Kızlar bir şey sormak istiyorum. 12 gün önce aşılama yaptırdım. Çatlatma iğnesini vurulalı da 14 gün oluyor. Son 4 gündür göğüslerimde hassasiyet şişlik ,yanma ve acı var var, dokunamıyorum. Ama arada geçiyor sonra tekrar başlıyor, bugün artık hafifledi gibi. Gebelik belirtisi olarak düşünebilir miyiz? Sizde belirtiler var mı? Olumlu veya olumsuz sonuçlanan tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim🥰
2. Aşılama
nurellmas7 Test yaparsanız cıkacaktır ben de 12. Gun öğrendim
Yasemin97 maşallah ne güzel allah size bağışlasın:) korkumdan yapamıyorum tekrar negatif görürüm diye buarada adetime 3 gün var
nurellmas7 amin sağolun bende bı anda yaptırdım cesaretinızı toplayın yapın bana doktorum 12.gun deyınce yapmıstım😊
Yasemin97 benim doktorum biraz emin olmak istiyor regl gününü bekle dedi ama ben yarın test yapacağım sanırım😁🤭
Yasemin97 peki belirtin nelerdi canım benim bugün hiç bir belirti yok sadece altımda ıslaklık hissediyorum regl olacakmışım gibi ama kupkuru çamaşırım
nurellmas7 kasık agrısı olmuştu çok yanı bıldıgın adet olacakmıs hissi başka da bir belirti olmamıştı😊
Yasemin97 tamamdır teşekkür ederim canım😇
nurellmas7 rica ederim hayırlı haberler alın inşallah 🤲
Kızlar bende 2. Aşılamaya geçmiştim ilkinde yumurtam büyümemişti bugün kontrole gittim 2. Aşımadada yumurtam büyümedi pcosluyum başına gelen var mı? :(
BurakCansu bilmiyorum canım yorumun üstte kalsın belki vardır bu durumu yaşayan
Yasemin97 amin inşallah canım 🌝
BurakCansu Büyümesi için ne kullanıyodunuz
Bende aşılama tedavisi görüyorum yumurta büyüttüler Perşembe kontrolüm var aşılama için gün verecekler
Yasemin97 Gonal F 900 lük olgunlaştırıcı şğne vermişti
BurakCansu Anladım bende kullandım benımde baya zor buyudu 25 gun kadar kullandım hatta