HMA13 mucizebebek_ Yaaa bak bende sevindim 🤗🤭 Allah’ın izniyle bizde doldurucaz sağlıkla dolaplarımızı🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹
HMA13 Aasli-342874 Maşallah 🧿 sağlıkla kullansın inşallah hepsini 🤲🏻 Böyle resimler görünce okadar mutlu oluyorum ki anlatamam 🥲❤️🥰
funnymummy HMA13 25+4günlüğüz bir kıyafetleri var odasını ramazan sonrası halledeceğiz inşallah minnoşumun 🙈
HMA13 Sevada14 Sağlıkla kullansın inşallah 🤲🏻 ❤️ Yaa benim dört aylıkken kanamam oldu korkuyorum şuan biseyler almaya 🙁
HMA13 yagmurveyerdeniz Yaa çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻 Evet haklısın eyer pişik fln olmazsa cildi tahriş etmezse bence bişey olmaz çünkü cidden çok kullanılıyor 🥰
HMA13 mucizem___ Ayy sağlıkla kucağına al inşallah güle güle kullansın bebişimiz 🥰🧿 İnşallah biran önce gelir dolabın nekadar güzel bir duygu 🥰🤗
mucizem___ HMA13 kesinlikle hele dogum yaklaştıkca daha da Bi heyecanlı oluyor nasıl dogum yapıcam nasıl bir bebek dogurucam kime benzeyecek kafamda deli sorular annelik duygularım doldu taştı zaten
HMA13 cicek52 güle güle kullansın inşallah bebişimiz 🥰 O setleri nerden aldınız bayıldım bayıldım 🤗🤗🧿
cicek52 HMA13 amin inşaAllah 💙 minicity den aldım canım. Gaye bebe markası internette de vardır belki 😊