Burcuozz cicek52 2.resimdeki seti bende çok beğeniyorum nereden ve ne kadara aldığını sorabilir miyim?
Feyza03 HMA13 amin inşallah. Şubat indirimlerinde aldım, şu an hiç biri bu fiyata yok. Allah’tan ikinci çocuk, bunlardan başka masrafım pek çıkmaz inşallah. Anne Bebek çantasını da belediyeden verdiler.
Taskaya96 17+2 🎀 şimdiye kadar banyo seti, oda nemlendirici, avent biberon seti, biberon steril makinesi, reflü yatağı, emzirme yastığı, bebek bakım seti (tırnak makası ateş ölçer vs) ve kamera aldık
Ipek_2017 Azeriqizi Sağolun canım 🥰bütün bebekler sağlıkla gelsin 🤲🏼 Oğlumdan sonra kız olunca , bi pembelenelim dedik 💕🌸
cicek52 Zehra_02 e bebek ten indirimli 60tl ye aldım. Hepsiburada indirimlerini takip edin arada oluyor
Hiats dilay_06 e bebekten kanz hem kulak içi hemde aliinda ölçen aldık abim gilde ondan kullaniyor memnunlar
mucizem___ HMA13 kesinlikle hele dogum yaklaştıkca daha da Bi heyecanlı oluyor nasıl dogum yapıcam nasıl bir bebek dogurucam kime benzeyecek kafamda deli sorular annelik duygularım doldu taştı zaten
Mavisim099 Aasli-342874 bende sadece kiyafet işini hallettim sayilir siz baya hizlisiniz masallah 🧿🥰 maşallah size bende 21+0🥰 sağlıkla gelsinler inşallah