26.haftadayız (:
odasını martın ortasında aldık çünkü teslimat için mayıs sonu dediler. kıyafetlerini aldım, 2 paket bez aldım biri sleepy ecologic biri goon (ilk etapta uygun bezlerle başlamak istedim çünkü günde 7-8 kere değiştiriliyormuş) 4 çeşit ıslak mendil aldım (unibaby- pure soft, sleepy ve baby turco ilerleyen zamanlarda hangisini kullanacağıma doğru karar verebilmek için)
yenidoğan aparatlı kanguru aldım.
şimdi de bebek arabası ve sağlık ürünleri (tırnak makası, ateş ölçer, burun aspiratörü) araştırması yapıyorum
Bebeklerinize Neler Aldınız?👶👼
- Düzenlendi
Nnanaa lcw aldım bunları gece kuponları oluyor baya uyguna geldiler ordan bakabilirsin ☺️
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/6397388/2853997
BernaOmer inşallah teşekkür ederim 🥰 yazılı olanlar trendyoldan ayakkabının üzerindeki pembe olan LCW dan diğerleri a101′den 😊
HMA13 neler almadık ki Vala Bi bebek arabamız kaldı puset aldık onu da acele etmeyelim dedik 31+6 yız yıka ütüle bitiremedim yeni başladım gerci kendi dolabımda cogu şey bebeğin dolabı gelsin de ortalıkta ne varsa kaldırayım diye bekliyorum
Sevgi01 e bebek de indirimler oluyor uygumayı indir ve takipte kal derim
- Düzenlendi
Aasli-342874 kac haftaliksiniz 😍
Aasli-342874 puset ortunuz cok guzelmıs nerdn aldınız
Bebek arabası puset sepet beşik park yatak zıbınlar tulumlar çoraplar pijamalar temizleme pamuğu emzik biberon ısınem ölçer ıslak mendil patik hırka ayakkabıları … 😅🤍
3Tospikannesi Teşekkür ederim
- Düzenlendi
Mavisim099 17+2 günlüğüz ben biraz aceleciyim de😊😂 beşiğini arabasını aldım dolap alıcam sadece
Feyzanr41 trendyoldan aldım canım
BernaOmer rica ederim
HMA13 26+4 bende 30 haftayı bekler yaparım hepsini zaten zamanı gelir dedimm ya herkes kız çocuk kıyafaetsiz eşyasız kalcak diyip durdu 🥹 kendim gibi birini görünce mıylu oldum 🫠🥰
HMA13
YBB - 1395 TL
Lansinoh tekli pompa - 790 TL
Lansinoh süt poşeti 50li - 100 TL
Sevi bebe reflü yatağı e bebek - 260 TL
Korbell 235 TL
Çöp torbası 495- 57 TL
Banyo filesi- 144 TL
Müslin bornoz - 30 TL
törpü makinesi - 78 TL
tulum 2 - 80 TL
bez kitap - 35 TL
oyun halısı 150 TL
meyve emziği 45 TL
oyuncak zincir 23 TL
silikon diş fırçası 20 TL
bavul içi düzenleyici 60 TL
E-bebek indirimlerinden vs. bunları aldım şimdilik. Abisinden her şey var zaten,cinsiyet aynı. Biraz yeni kıyafet alırım yeter diye düşünüyorum 😋
HMA13 bende aynı şekil i haftandı bekliyorum canım eşimde aynı şekil almak istemiyoruz hemen sadece çorap agiz mendili patik ve zıbın aldık 2 tane onlarida 2 gün önce aldım ilk ogrendigimdede çorap ve agiz mendilini almıştım daha alincak cok.seh var ama beklicez mecbur uyguna ıslak mendil falan alırım belki denk gelirsem ama yinede rahat 1 2 ay daha beklerim 17 haftaya giricez daha çok.erken