3Tospikannesi Buketegemen benimde öyle ilk haftalar kahve ve çaydan tiskindim sadece muz yiyordum şimdi meyve yemiyorum sadece kahve 😁 çayı da kahvaltıda içiyorum sadece kahve 3,4 içerim ama 🤭🤭
Buketegemen 3Tospikannesi aynen bende kahveme gerı dönmek istiyorum ':) bugünlerde geçer inşalllah gece sıtma tuttuğu hıc sızı ben gece sıtmalanmısım :) eşim deprem oluyor sanmış :) nası tıtredısysem😀
3Tospikannesi Buketegemen 😂😂 yok bende öyle olmadı ama şuan çok hararet basıyo ayaklarımın altı yanıyor göğüslerimde ateş oldu emzirme dönemi gibi yara oldu uçları
Emel94 Buketegemen Bugün tam 20 haftalık olduk 🐣 15 Nisan cumartesi görüş günümüz 😂 Hem de Detaylı ultrason tarihini alacağız bakalım ☺️
Buketegemen Emel94 yaaa ne güzel maşşallah biz daha yaban mersını olunca :) hangı sehırden yazıosınuz :)
Buketegemen Leyla-nur :) inanın domatesı sevmeyen ben tuzlayıp tuzlayıp sabahları yıyorum kabuksuz :) bı ıyı gelıo :)
Yazmelegi_ Buketegemen kızımız olcak🌸 ilk zamanlar ekşi şeyler yedim bende hep, tatlı ile aram yoktu suan azıcık yiyorum ama yine full ekşi şeyler yiyorum