cerenipek58 Buketegemen Biraz tuhaf ama ben hiçbir şey aşermedim 😄 Sadece bi ara çikolatayı çok tüketiyodum ama onu normalde de çok yerim zaten 😂 Sonra mide yanmalarımı tetiklediği için azalttım ☺
Portredekitirtil Buketegemen 19+0 mango🥭 kadar benim aşkommm ahh yiyesim var o mangoyu ama elime geçmesine daha çok var🥴
MinelHaapy Buketegemen 10 yaşında kızım var canım Buda kız 🤪🤪 10 sene var işte aralarında bana ilk doğum gibi olcak uzun bi aradan sonra 😏
Yazmelegi_ Buketegemen ya ne güzel ilk gebelik normal mi oldu sezaryen mi ve zor muydu merak ediyorum
Buketegemen Yazmelegi_ benım normal doğum çok ıyıdı bıra tabı sancı oldu ama açılmamda oldu çok şükür en saglıkkısı normal doğum
Buketegemen Yazmelegi_ ilerler cnm hç kafana takma herşey Allah’tan 4 cm açılmayla gttım çok şükür hç te o kadar zorlanmadım
3Tospikannesi Buketegemen 😂😂 yok bende öyle olmadı ama şuan çok hararet basıyo ayaklarımın altı yanıyor göğüslerimde ateş oldu emzirme dönemi gibi yara oldu uçları
Buketegemen 3Tospikannesi :) şu ıcın bol bol 😀 be pantolon kullanın bence besler çok zor göğüs ucu yarası ya inşalllah geçer
cerenipek58 Buketegemen İnşallah 🤲🏻 Sizinki de daha çok minikmiş Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah ☺