Minik-anne06 IRMAKKAYRA21 yok hayir yapmadı en son ikili testi yaptırdım normalde bebişin pozisyonu uygundu görmek için ama 16.hafta netlesir dedi ama ben biraz gec ogrenicem
miniktirtilinannesi04 Buketegemen amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 1-yusuf Talha 2-muhammed emin 3-ahmet âlim Bu 3 isim aklımızda 😁🥰
Buketegemen miniktirtilinannesi04 yusuf talha çok güzel ısım ismi gibi gelecegı bahtıda güzel olur hayırlı evlat olur inşalllah 🤲
3Tospikannesi Buketegemen yaaa ay hakkını helal et canını çektirdim 😁 evet 19 haftalık olduk şükür darısı sağlıkla doğumumuza 🥰🧿
miniktirtilinannesi04 Buketegemen amin inşallah canım benim 🥰 Peki sen cinsiyet olarak ne hissediyorsun canım hafta olarak ne kadar da küçük olsa da hisler insanı bazen çok doğru bir şekilde yönlendiriyor?👶☺️
Busracft Buketegemen 15+4 teyiz. Tam bir 🥑. Hareketler hissetmek için sabırsızlanıyorum. Ne zaman hissedilir tahmini deneyimi olan ?
Buketegemen 3Tospikannesi helal olsun olurmu şaka tabı :) meyve yle aram hiç yok :) nedense çay kahveden tıksındınızmı :?
Busracft Buketegemen cinsiyetimiz kız dedi doktor. İlk erkek görmüştü sonra ki iki kontrolümde kız görüyorum dedi. Aşerme gibi değilde bazı zamanlar çok ekşi çekiyor canım. Limonu emerek yedim geçen gün😅 ama karpuz resmen deli gibi istiyorum iki haftadır
Heramm Buketegemen 🍆olduk kızımla bugün görüş günümüz renkli utrasonda görmez kızımızı inşallah Rabbım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
3Tospikannesi Buketegemen benimde öyle ilk haftalar kahve ve çaydan tiskindim sadece muz yiyordum şimdi meyve yemiyorum sadece kahve 😁 çayı da kahvaltıda içiyorum sadece kahve 3,4 içerim ama 🤭🤭