Mzzz rabbim yardımcımız olsun. Senin tehlikeli zamanların geçmiştir ama ne kadarliksin suan

• Mzzz bunu yanıtladı.

alpseda_ postlarinizdan gördüm sizde asilama yapmissiniz insallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız sizde😇🤲

Dgn16 ilk gün dinlendim sürekli uzandım sonraki 3 gün belime bi şal baglayarak sicak tuttum güzelce dusumu aldım film izledim yemek yapmak yemek ve tuvalet dışında bisey yapmamıştım 😊 hayırlı olsun pozitif sonuclariniz olsun. Embriyo kaliteniz nasildi peki blast mi?

2oglusannesi aminn insallah. 3.gun embriyosu kalitesi güzel dediler. Insallah tutar. Masallah sizinki tutmus sanırım. sağlıkla kucağınıza alin🌸🤲

Dgn16 güzel inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün benimkini kucagima alamiyorum şimdi 2 yaşına gircek 😂 şuan yine hamileyim elhamdülillah bu defa doğal oldu. Kurban olduğum Rabbim ilki için çok arattı ama ikincisini hic ummadigmz bi anda nasip etti inşallah sizde de böyle peş peşe olsun diyim 🤗🥰

2oglusannesi amin canım. 🥰oyy maşallah. Ne kadar güzel sağlıkla buyusunler insallah. Rabbım ol dedimi oluyor. Cok sevindim sizin adiniza

Dgn16 15 olduk çok şükür 😇 malesef kaygilarim bitmiyor 😂🤭

Dgn16 amin canım inşAllah Allah bebek isteyen her kese sağlıklı güzel hayırlı bebek nasip etsin 🤲🤲🤲

Dgn16 Allah razı olsun sizi takipteyim inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰

Bebeklermelektir dün kasık ağrım vardi bu sabah biraz bel ağrısı. Ama bunlar olabilcek seylermis hemşire oyle söyledi bana kasık ve bel ağrısı olabilir parol kullanabilirsin dedi. Dayanamicak kadar değildi. Onca ilaç kullanıyorum birde onu kullanmazdim heralde. Sende durumlar nasil canim

Dgn16

Benimde aynı kasık ve bel ağrısı, hemşire bana birsey demedi bende korktum demek ki normalmiş. Zaman geçmek bilmiyor ne kadar düşünmemeye çalışsam da olmuyor.

Hayırlı olsun inşallah bende tüp bebekle anne olacaklardanım inşallah ilk 3 gün sadece tuvalete gittim gerisi hep yattım 3. Günden sonra yavas yavas evin içinde Yürüyüş yaptım sağlıklı beslenmeye çalıştım protein ağırlıklı.ilaçlarımı düzenli kullandım aksatmadan ve suan 11 haftalığız biz 2 embriyo transfer etmiştik 1 tane kese gözükmüştü dün gittiğinde öbürü de cıktı meydana arkasındaymış. İnşallah bende hayırlısıyla sağlık ı sıhhatli iksiinide kucağıma alırım😊

Bebeklermelektir al bendende okadar hic geçmiyor hemde. Bol bol dua ediyorum kuran okuyorum 🤲🥰