Esescimm Fuhen berna hanım alife hastanesinde çalışırken birisi övmüştü ama şehir hastanesindeyken çoğu memnun kalmadığını ilgisiz bi doktor olduğunu söylemiş ondan biraz vazgeçtim riskte olunca biraz daha ilgili bir doktor arıyorum
Fuhen Esescimm ben hiç gitmedim Berna hanıma denk gelmedi ama bu iki doktordan memnunum şimdi randevumu yine Adnan beye aldım
Mbc Mona- valla 2. Sezeryan daha kolay oluyor ben nasıl anlatsam bılemıyorum ama ılk sezeryanımda asla kalkamadım korktum basıma ne gelecek bılemedım eve geldım yıne toparlayamadım bı aydan uzun surmustu toparlanmam bunda gule oynaya cıktım hastaneden
Ege12 Mbc merhabalar bana da doktor sezeryan için gün verdi, ama ben çok korkuyorum panik atak var bende ne yapabilirim, sezeryan olduktan sonra süt ne zaman geldi acaba ☺️ iyileşme süreciniz nasıldı 🤷♀️
Fuhen Ege12 benim ilk sezeryanda hemen geldi bazen biraz geç gelebiliyor süt az da olsa gelmese de sürekli emzirin beyne uyarı gidince süt geliyor artıyor
Mbc Ege12 ilk gün cok az geldı ıkıncı gunde oyle ne zaman eve gectım banyo yaptım o zaman normale dondu sutum ☺️
Mbc Ege12 sadece sakin olun ztn uyusturduktan sonra bısey hıssetmıyorsunuz heyecanlanıyosunuz ama bebegınızı gormek ıcın 🥹 suan ıyıyım ama öksürük cok fazla bende oda oksurdukce dıkıslerım agrıyor onun dısında cok cabuk toparlandım sızde ona odaklanın ne dusunursenız oyle oluyor 🌺
Mona- Fuhen doktorun ilgisi sabırlı oluşundan çok memnunum sakin bi doktor. Tüm sorulara cevap veriyor Güler yüzlü ben sevdim doktorumu Sezeryan ameliyatında uzman doktormuş o içime sinmişti o yüzden doğuma girmesini isterdim. 23+1 haftalık gebeyim
Fuhen Mona- artık sona yaklaştım 31 haftalık olduk kaç kere daha giderim kontrole bilmiyorum bir an önce aklımdaki soruları cevaplayayıp karar vermeliyim umarım ameliyata girecek doktoru belirleyebiliyoruzdur
Mona- Fuhen doktora sormuştum. Siz mi gireceksiniz diye oda nöbetler haftalık değişiyor demişti yani şans işi. Bilkent şehir hastanesi kesinlikle kasap gibiler hiçbir ilgi alaka yok saatlerce sancı çektim bi ağrı kesici yapmadılar bir daha tövbe gitmem oraya. Yenimahalle devlet hastanesinde Mehmet Zeki akıncı var o da çok iyi iki doktora da gidiyorum bakalım benim doğum hangisine denk gelecek bende karar veremedim
Ege12 Mbc normal doğum düşünüyorum ama olurda aksilik çıkar veya olmak istersem korkuyorum gerçekten ne yapacağım bilmiyorum 🤷♀️ allah kolaylık versin inşallah sana da çok geçmiş olsun ☺️
Mbc GlnrBrt evet planlı ama acilden giriş yapmamız gerekıyor ordan sezeryanamelıyathanesıne yonlendırılıyorsunuz