Reyhan_gul Mbc acıya ağrıya dayanıksızım adet olduğum zaman bile ölürdüm idrar yolu enfeksiyon bile yürütmezdi ağırdan öyle bişey olmaz inşallah demi atlatırım kalkar yürürüm demi
Mbc Reyhan_gul evet cunku ne kdr cabuk yurursenız o kdr cabuk yaralarınızda ıyılesıyo hafıflıyo agrılarınız korkmayın hıc ❤️
Mbc Fuhen bende hiç erkek doktor yoktu hepsı kadındı 😀 bana gun veren doktor gırmedı hatta sordum ben sızmı gıreceksınız dıye benım ogun amelıyatım yok demıstı bana
Mona- Mbc bende etlik şehir hastanesine gidiyorum dr Oya Aldemir e randevü alıyorum sürekli. Sezeryan günü veren ve kontrollerini yapan doktor girmiyor mu ameliyata ? İşimiz şansa mı kalacak yani
Mbc Mona- benım randevu aldıgım doktorların hıcbırı yoktu mesela sezeryanımda ama hepsı ıyı doktor ve hemsıreydı oyle kotu dusunup kendınızı sıkıntıya sokmayın onlar ztn sızı rahatlatıyor konusup ılgı alaka gosterıp
Pinarbek Mbc hem özel hem eşlikte takipliyim ramazan Erda’ya gidiyorum çok memnunum son 4haftam var gibi sezeryan olcam anestezi nasıl oldu ben genel istiyorum hastanemi karar veriyor
Mbc Pinarbek ben sordugumda dıgerı belden oldugu ıcın bunuda belden yaptılar ama burada bı arkadasım genel olacagını yazmıs sız onu bı sorun gıttıgınızde
Pinarbek Mbc sordumda genelde spinal yapıyoruz ona doktor değil anestezi karar veriyormuş kesin değil yanı
Mona- Mbc inşallah ya benim zaten bi kaybım oldu bu ikinci sezeryan olacak ama ilk çocuğumu alacam kucağıma Allah’ın izniyle ama çok korkuyorum ikinci sezeryan zor oluyor diyorlar daha çok korkuyorum
Fuhen Mbc gününü siz belirlemişsiniz ya ondan mı denk gelmedi acaba kontrole gittiğimde bir konuşayım doktorla kafamda belirledigim iki doktor var ikisinden biri girdin doğuma istiyorum
Mbc Ellol uyusturduktan sonra taktılar hıc acı hıssetmedım sonra odama cıktıktan uyusuklugum gectıkten sonrada cıkardılar ondada fazla bırsey hıssetmedım korkmayın yanı acımıyor 😍
Mbc Pinarbek evet olabılır cunku gun vermeden once anestezi uzmanına gorunmenı ıstıyorlar tahlılerın oraya gıdıyormus oradada bı kac soru soruyorlar ona gore karar verıyor demekkı
Mbc Mona- valla 2. Sezeryan daha kolay oluyor ben nasıl anlatsam bılemıyorum ama ılk sezeryanımda asla kalkamadım korktum basıma ne gelecek bılemedım eve geldım yıne toparlayamadım bı aydan uzun surmustu toparlanmam bunda gule oynaya cıktım hastaneden
Fuhen Esescimm adana bey ve Selver Özge hanım çok ilgililer ben genel olarak hepsinden memnunum ama bu iki doktoru çok samimi buldum açıkçası arkadaşımda sezeryan oldu Berna hanım girmiş doğuma o da memnundu ama kötü yorumlarda okudum açıkçası
Esescimm Fuhen berna hanım alife hastanesinde çalışırken birisi övmüştü ama şehir hastanesindeyken çoğu memnun kalmadığını ilgisiz bi doktor olduğunu söylemiş ondan biraz vazgeçtim riskte olunca biraz daha ilgili bir doktor arıyorum