Sermin_ynk Mbc kaç haftalıkken sezeryan doğum yaptın ben yarın gıdecem 38 haftalığım sezeryan a gün verirler mi
Dilekunal_ Sermin_ynk bisey sorabilirim bu bebegin resmini veriyolar ya etlik hastanesine veriyolar mu acaba ? Randevuma daha var sormayi da unutuyorum
Umayderinhilal Esescimm 2. Gebeliğimdi benim 30 haftaya kadar hiçbir sorun yoktu 30 hafta kontrolle gittiğimde suyum fazla çıktı ve düzenli sancım çıktı ben hissetmiyordum yatış verdiler ciğer geliştirici ve sancı giderici yapıldı 1 hafta yattım çıktım 32 tekrar yattım sancı giderici yapıldı tekrar 33 haftada 2 cm açılmam vardı yine yatış yapıldı 34+5 kendi istediğimle çıktım 35 haftada lekelenmem oldu acille gittim bebegin kesesi sancılara dayanamamış ve bozulmuştu acil sezeryana aldılar 2500 kilo doğdu 1 hafta kuvezde kaldı çok şükür suanda iyi 21 günlük olduk ❤️
Esescimm Umayderinhilal geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün benimde erken doğum riskim var çokça bana da dua edin zamanında gelsin
Umayderinhilal Esescimm inşallah zamanında doğar sağlıklıca kucagınıza alırsınız herşey geçiyor ama hiç korkmayın anın tadını çıkarın 😍
Mirayxmiray Mbc Merhaba tek kişilik oda da kaldım demişsiniz eşiniz kaldı mı ya da kalabiliyor mu ? Bilkent şehir hastanesinde kalıyormuş eşler tek kişilik oda olduğunda. Bir de dikiş aldırmak için tekrar hastaneye gittiniz mi ?
Mbc Mirayxmiray benim annem kaldı yanımda ama eşimde kalabılırdı ben ıstemedım annem eve gıttıgı zamanlarda eşim geldi annem gelene kdr refakcı olarak bı sıkıntı cıkmadı evet hastaneye gıttım tekrardan aldırmak ıcın ama saglık ocagıda bence kolaylıkla alabılır dıkısı sanıyelık tı cunku
Mirayxmiray Mbc Teşekkür ederim cevabınız için. Benim eşimden başka kimsem yok, bu yüzden onun kalmasını istiyorum. Bilkent oturduğum yere çok uzak kalıyor. Tavsiyeniz var mıdır ? Depend kullanımına izin verilmiyormuş sanırım doğru mu ?
Mbc Mirayxmiray hastane ve calışanlar cok ılgılı ve alakalı. Ben kullanmıstım ama soyle bırsey var dıkıslerın uzerıne geldıgı ıcın enfeksıyon kapabılır denıldı bana terlemeden dolayı ama ben kullandım hıc bı sıkıntıda yasamadım yanı doktorlar karısmıyor sızın ne gıydıgınıze
Busenazzzzzz Mbc Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻❤️ Ben sezeryandan hariç farklı bi soru sormak istiyorum. Hangi doktor ya da doktorlar takibiydiniz ? Ve size yaklaşımları gerek bi o kadar da ilgilileri nasıldı ? ☺️
Mbc Busenazzzzzz kadriye erdogan ismail burak gültekin ayşe sena soy adını unuttum suan 😀 bunlarda takıplıydım ve cok memnundum her sordugum soruya benı tatmın edıcı yanıtlar verıyorlardı ultroson vıdeosunu bıle cekmıstım çok detaycıyım ben cok soru sorarım hep cevaplıyolardı