Slnspt uzlet inşallah güzel sonuçlar alırsın canım 🙏 bu arada sanırım bat 20 i benim yani 3 gün kaldı 🫣 21 diye hesaplamıştım ama yanlış herhalde bilemedim 😅 20/21 beklicem herhalde tabii dayanamaz yapar mıyım bilmiyorum 😂
uzlet Slnspt Ben beklerim diyordum ama bekleyemedim Normalde bugün ya da yarın yapmayı planlıyordum elimde başka test de kalmadı erken gebelik testiydi zaten o da negatif çıktı bayram öncesi muhakkak kan vermeyi düşünüyorum ama herhalde yarın sabah gidebilirsem giderim🙄
uzlet Liyaevin5 7’sinde de çatlama oldu benim canım birçok kişi çatlamadan itibaren Sayın diyorlar ama ben dayanamayıp Dün test yaptım erkendi tabi negatif çıktı dün adet olmam gerekiyordu Normalde hala olmadım Yarın sabah gidip kan vermeyi düşünüyorum Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah mübarek günlerin hatırına🌸
Liyaevin5 uzlet canım ben anlamıyorum bu işlerden ya şimdi benim beşinde yumurtlama oldu yani ne zaman catlamıs oluyor ne zaman test yapmam gerekiyor ki
Liyaevin5 uzlet hala kaşıklarım ağrıyor lavobaya gidiyorum dk başı ama hala gelen yok birde benm 4 gün önce üç dört damla pembe leke geldi
whitechocalete uzlet 12. Günündeyim canım yarın regl günüm henüz test yapmadım korkuyorum yapmaya 2 gün gecikme bekleyeceğim
uzlet whitechocalete Aynen canım En güzeli öyle olur Ben yarın kan vermeyi düşünüyordum ama adet oldum
uzlet Gul12345 Slnspt Yaprak- whitechocalete Kızlar Bu ay biraz umut etmiştim açıkçası O yüzden bu sefer biraz fazla üzüldüm Rabbim Elbette en doğru zamanı bilendir Ama sanırım kendiliğinden olmayacak olsa bile vakit alacak gibi benim Tam da bayram üzeri ama adet olursam hastaneye giderim diyordum gitmeli miyim sizce en azından yumurta geliştirici ya da çatlatma iğnesi falan yapılır bunun için düzenli olarak mı gitmek gerekiyor acaba hastaneye nasıl yapsam bilemedim geçen ay adetin 2 günü tahlil vermiştim 4 günü de sonuçları almaya gittiğimde bu ay artık geçti Bir dahaki adetinde gel demişlerdi
Gul12345 uzlet bence tekrar git sonucda durumun farklı oyuzden ilaç kullanmam daha iyi ola bilir cnm Aynn Rabbım vakti vardır hayırlı zamanda sağlıkla nasip eder inş
uzlet Gul12345 Tam da bayram üzeri olması hiç iyi olmadı Bakalım artık canım inşallah randevu bulabilirim
uzlet Liyaevin5 ovulasyon testi kullanıyor muydun iki çizgide en az aynı koyulukta olunca pozitif oluyor yani yumurtlama demek testte devam etmen gerekiyordu T çizgisi silikleşince de çatladığı anlamına geliyor. yumurtlamadan 2 hafta sonra gebelik olup olmadığı belli oluyor
Ley2020 uzlet Yok canım, henüz yapmadım. Cumartesi adet olmam gerekiyor. Zaten biraz kasık ağrılarım da var, olurum herhalde. Ama 2 tane erken gebelik testi aldım 🙈 sen yaptın mı peki? 🙏🏼
Ley2020 uzlet Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun 🤲🏽 Benim de adet ağrılarım başladı, fazla sürmez gibi…
Ley2020 uzlet bu sabah ilk idrarımla test yaptım, negatif. En ufak hayali çizgi bile yok :/ Adetime 4 gün var, her an olacak gibiyim. Akıntım da arttı zaten. Kısmet…