uzlet tugrullsmomms canım instadan bikaç ovulasyon testi danışmanlarına sordum çatlamadan itibaren 2 hafta diyorlar hep ama 12. Gün oldu mu sen test yap bence aramızda bir gün var senin 6sında benim 7’sinde çatlama olmuş
uzlet Themoretheless canım daha çok erken benim Bile 5 6 sı yumurtlama henüz yapmadım hiç bu kadar erken çıkmaz 9 10 gün sonra falan kana geçer ancak
Slnspt uzlet zamanlarımız aynı canım ne zaman yapmayı düşünüyorsun ☺️ inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🥹
uzlet Slnspt 18 inde yaparım diyordum ama 17sinde yapacağım sanırım o zamana kadar adet olmazsam tabi 😒 dünden beri arada kasık ağrılarım olıyor
Slnspt uzlet benimde bat 21 yumurtlamadan sonra yoğun kasık ağrısı vardı şimdi arada sızı şeklinde oluyor regl olacak gibi hayırlısı artık bat gelmeden yapmam herhalde 😐
tugrullsmomms uzlet ıkı gundur ayakta çok durunca bel ağrım oluyor onun dısında hıc belırtı yok olmadı heralde bu ayda :(
uzlet tugrullsmomms hiç belirti yaşamayan da çok canım ümidini yitirme bende de belirtiler var ama gebelik var mıdır hiç bilmiyorum olunca da acaba psikolojik mi yada adet mi diye emin olamıyorum bende 🤦🏻♀️ 10. Gğndeyim yumurtlamanın
serifeaslan01 7 Nisan benimde . Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim belirtiler yakın ama göğüs hassasiyetim biraz daha hafif ilerleyen gunler bakacağız şuan sırtım ağrıyor ve ara sıra Kasım agrilarim oluyor geçen ay da böyleydi
uzlet serifeaslan01 canım yumurtlama mı çatlama mı 7 Nisan Hakkında hayırlısı olsun test yaptın mı hiç
Slnspt uzlet yumurtlamadan 6 gün sonra yapmıştım tabii baya erken ama insan sabırsızlanıyor negatifti bir dahada elim gitmedi açıkçası bazen düşünüyorum bazen yok bekle diyorum 🥹🥲
Ley2020 uzlet Yok canım, henüz yapmadım. Cumartesi adet olmam gerekiyor. Zaten biraz kasık ağrılarım da var, olurum herhalde. Ama 2 tane erken gebelik testi aldım 🙈 sen yaptın mı peki? 🙏🏼
uzlet Slnspt bende dün yaptım canım negatifti yarın kan vermeyi düşünüyorum dün afet olmam gerekirdi. Çatlamadan itibaren mi 6 gün sonra yaptın Bayağı erken oluyor o zaman benim elimde test kalmadı olsaydı bugün de yapardım
Slnspt uzlet inşallah güzel sonuçlar alırsın canım 🙏 bu arada sanırım bat 20 i benim yani 3 gün kaldı 🫣 21 diye hesaplamıştım ama yanlış herhalde bilemedim 😅 20/21 beklicem herhalde tabii dayanamaz yapar mıyım bilmiyorum 😂
Liyaevin5 uzlet ay benimde 5iydi 15 regl günümde ama olmadım şu Kadir gecesinin yüzü suyu hürmetine rabbim banada isteyen herkeslerde nasip etsin 🌸 sonuç ne canım oldun mu sen regl
uzlet Liyaevin5 7’sinde de çatlama oldu benim canım birçok kişi çatlamadan itibaren Sayın diyorlar ama ben dayanamayıp Dün test yaptım erkendi tabi negatif çıktı dün adet olmam gerekiyordu Normalde hala olmadım Yarın sabah gidip kan vermeyi düşünüyorum Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah mübarek günlerin hatırına🌸
whitechocalete uzlet 12. Günündeyim canım yarın regl günüm henüz test yapmadım korkuyorum yapmaya 2 gün gecikme bekleyeceğim