uzlet Gul12345 Tam da bayram üzeri olması hiç iyi olmadı Bakalım artık canım inşallah randevu bulabilirim
Gul12345 uzlet bende geçen ay gel dedi doktor hafta sonuna geldi gidemedim bu ayda bayrama falan denk gelecek bakalim
Ley2020 uzlet Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için. Bu güzel gecede dualarımız kabul olsun 🤲🏽 Benim de adet ağrılarım başladı, fazla sürmez gibi…
tugrullsmomms uzlet ben daha olmadım ama ağrılarım var olcam heralde bugün yada yarın olmam gerek zaten. 4-5 nisan yumurtlama oldu
uzlet Gul12345 eşim arı sütü bal polen propolisli İçinde başka şeylerin olduğu bir karışım hazırladı onu kullanmaya başladım Daha 1 ay olmamıştır başlayalım ilk Kızıma da bu karışımı düzenli olarak kullandığımda faydasını görüp gebe kalmıştım
Arzuc01 uzlet benim de 6/7 Nisan yumurtlama günüydü dün adet oldum doktorumu aradım bayramda şehir dışında olacağımı söyledim 3.gün ben başlayayım mı dedim kist riski var 4.-5. Gün de olsa gel dedi sende doktorunla görüş istersen
Ley2020 uzlet bu sabah ilk idrarımla test yaptım, negatif. En ufak hayali çizgi bile yok :/ Adetime 4 gün var, her an olacak gibiyim. Akıntım da arttı zaten. Kısmet…