Gunel_193 kormayın, panik yapmayın, olabiliyormuş ilk aylarda. Allahım hepimizi korusun 🙏🏻🧿

Bende de 6. ve 7. Haftalarda olmuştu ama rahimde ve kese etrafında herhangi bir kanama alanı yoktu. Progestan fitil kullandım çok şükür geçti şimdi 16+6 olduk.🥰 Hareketlerinize dikkat edin bol bol uzanıp dinlenin ve su için. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu süreci.❤️

Sedefibrahim yerleşme kanaması az olmuyor mu ? Benim kanamam baya oldu :( Durdu çok şükür, yarın kontrol edecek doktorum🙏🏻

umityilmaz benimde bayağı fazlaydı. Kahverengi olduğu için hemşire doltoru aradı telefonda. Doktor eski kanamadır demiş. Sanırım pembe ya da kırmızı olsaydı gelecekti. Kahverengi olunca önemsemediler

mervesercandemir bilmiyorum ki, herkes farklı bişey söylüyor :( Ben tüp bebekle hamile kaldım, doktorum tüp bebekte kanama çok sık yaşanılan bir durum diyor, bakalım, hayırlısıyla yarın kontol edecek, umarım bebeğim sağlıkla duruyordur🧿🙏🏻

umityilmaz evet canım benim ilk çocuğumda resmen yatağa kan boşalmıştı. Hep düşük tehlikesi ile devam etti ama çok şükür sağlıklı doğdu oğlum. Görümcemin de doğurana kadar hep kanaması oldu. O da çok şükür sağlıklı oldu. Çok kafaya takmamak lazım aslında rabbim ömür biçtiyse mutlaka doğuyor. Ama insan düşünmeden, üzülmeden duramıyor işte

mervesercandemir bende bu şekilde aynı hafta lekelenme yaşadım ama kırmızı kan degil kahve pembe tonu geldi hastaneye gittim doktorum bana progestan fitil verdi kullandım onu 2gun sonra bitti daha olmadı şükür ama hala kullanmaya devam ediyorum 6haftalikken başladım şimdi 11+1im hala kullanıyorum yani benimde o hafta olmuştu bol bol dinlen sakın iş yapma sağlıklı bir gebelikse inşallah bebeğin seninle kalacak kokrma 🤗

Aynı o haftada benimde regli gibi kanamam oldu canım hatta pırtılı ve birazda ağrım vardı hemen acil doktora gittim ben düştü diye gittim vallahi hiç umudum yoktu ama kese duruyordu🥺 günde 2 tane iğne vuruldum lavoba haric yerimden hiç kalkmadım Allah kimseye yaşatmasın insanın aklı çıkıyor 🥺🙏 bol bol dinlen bundan sonra takdir ilahi eğer ki sağlıklı bir gebelikse o seni bırakmaz canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine 🙏 benim yaşadıklarim sana umut olsun 🙏

Kızlar sabah hemen doktoruma gittim, çok şükür kesem duruyor, bozulmamış 🙏🏻 kesenin hemen altında 1 cm lık bir kanama alanı varmış, takip edeceğiz, minimum hareket et, yat dinlen dedi, haftaya tekrar konrol edeceğiz🧿