Kızlar dün kanama oldu hastaneye gittiğimde Progestan iğne yaptılar. Bugün tekrar pıhtı şeklinde geldi bu seferde hapını verdi. Nöbetçi kadın doğum doktoru olmadığı için kontrol olamadım acaba yaşayan var mı bu şekilde?
6+1 Kanama
mervesercandemir bende az önce ufak bir kanama yaşadım, hemen doktorumu aradım, yataktan kalkma dedi, progestan hap var ondan içiyorum ve prolutex iğne yapıyorum, dozlarını arttırdı. Allahım inşallah bebeklerimize bişey olmaz 🧿🙏🏻
Bende ilk gebeligimde yasadim Banada progestan vermisti. Kalp atisini duydunuz mu bebegin?
İnşallah hayırlı haber alırsınız bence bir an önce gidin doktora Ve bence yatın tuvalete bile mümkün mertebe gitmemeye çalışın
Hayırlısıyla güzel haber alın içiniz ferahlasın inşallah
umityilmaz amin inşallah🤲🏻
1garipanne keseyi görmüştük kalp atışı için 10 gün sonra gelebilirsin demişti
TariAlcarin inşallah canım. Kanama olduğu iki seferde de gittik. Pazartesinden önce doktor gelmiyormuş. Küçük şehir olduğu için sanırım. birde günlük ped takıp kanama rengini takip edin demişlerdi. Günlük pedde alerji yaptı değdiği yerler yanıyor😭
mervesercandemir sancı var mı sizde , böyle adet sancısı gibi :(
umityilmaz ağrı hiç olmadı çok şükür. Sizin ki kaç haftalık acaba
Meraba kizlar bendede kanama oldu bu gun 6 haftalik hamileyim
Cok korkuyorum yasayanlar oldumu boyle
mervesercandemir 5 hafta 6 gün, benim hafif sancım var, doktorum korma ilk haftalarda olabilir dedi ama insan tedirgin oluyor :(
1garipanne henüz değil, 2 hafta sonra inaşallah 🙏🏻
TariAlcarin inaşallah 🙏🏻Allah razı olsun
Gunel_193 kormayın, panik yapmayın, olabiliyormuş ilk aylarda. Allahım hepimizi korusun 🙏🏻🧿
Gunel_193 kanamanın rengi nasıl? Sanlı var mı ?
Bende de 6. ve 7. Haftalarda olmuştu ama rahimde ve kese etrafında herhangi bir kanama alanı yoktu. Progestan fitil kullandım çok şükür geçti şimdi 16+6 olduk.🥰 Hareketlerinize dikkat edin bol bol uzanıp dinlenin ve su için. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu süreci.❤️
nrgl-tas Amin🙏🏻 Çok teşekkürler
mervesercandemir bende yaşadım alttan muayene edip yerleşme kanaması dedi
- Düzenlendi
Sedefibrahim yerleşme kanaması az olmuyor mu ? Benim kanamam baya oldu :( Durdu çok şükür, yarın kontrol edecek doktorum🙏🏻