symag Gulcan0511- 12 hafta erkek dedi. Sonraki kontrol de erkek dedi ama şuan değişir mi diye düşünmeye basladim
Gulcan0511- ilknur_00 özel takipliysenız eger 1 haftaya kesin solerler ne oldugunu gıtmeden tatlı bıseyler yıyın yada soguk ıcecek ıcın
symag Gulcan0511- var ama fotoğraf atamıyorum. Bu ikinci hamileliğim . İlkinde tasamadigim şeyleri yaşıyorum. Çok yaramaz bir erkek geliyor gibi hislerim o yönde 🤭 24 de randevum var bakalim
Hmyraltnts Gulcan0511- Bişeyler yiyip içmenin ne gibi bi yan etkisi var ilk gebeliğim bilmediğim için soruyorum
Hmyraltnts Gulcan0511- bende pzt günü gideceğim kontrole şuan 14+4 üz öğrenebilirmiyiz kesin şekilde merak ediyorum
Gulcan0511- ilknur_00 bulunur ama devlet gorsede solemıomus ben kızımdada bundada ozele gıttım ıkısındede 12. Haftada tahmın ettı 14 de kesınlestı
Gulcan0511- Hmyraltnts hiç bi yan etkısı yok biz bıseyler yıyınce ozellıkle şekerli bacak arası acık oluyo kıpır kıpır oluyolar 🤭
Sahradmla Hmyraltnts bebek çok hareketli oluyor ben karam ve vişne suyu içtim doktor dedi ztn baya hareketli cinsiyet içinde kız derim dedi ama baya ısrar ettim 11 haftalıkti tahmin ettiğinde daha gitmedim
Prenses016 1 Nisan da gittim yüzde 60 erkek dedi bacaklar kapalı olduğu için doktor görememiş tam olarak. Bir ay sonra tekrar gidicez. Merakla bekliyorum 😍💞