Parsmom_ Benimde ay sonuna doğru randevu verdi. 12.haftada doktor% 60 tahmin etti ama tabiki emin olmak için yetersiz
symag Gulcan0511- 12 hafta erkek dedi. Sonraki kontrol de erkek dedi ama şuan değişir mi diye düşünmeye basladim
Gulcan0511- ilknur_00 özel takipliysenız eger 1 haftaya kesin solerler ne oldugunu gıtmeden tatlı bıseyler yıyın yada soguk ıcecek ıcın
symag Gulcan0511- var ama fotoğraf atamıyorum. Bu ikinci hamileliğim . İlkinde tasamadigim şeyleri yaşıyorum. Çok yaramaz bir erkek geliyor gibi hislerim o yönde 🤭 24 de randevum var bakalim
Hmyraltnts Gulcan0511- Bişeyler yiyip içmenin ne gibi bi yan etkisi var ilk gebeliğim bilmediğim için soruyorum
Hmyraltnts Gulcan0511- bende pzt günü gideceğim kontrole şuan 14+4 üz öğrenebilirmiyiz kesin şekilde merak ediyorum
Gulcan0511- ilknur_00 bulunur ama devlet gorsede solemıomus ben kızımdada bundada ozele gıttım ıkısındede 12. Haftada tahmın ettı 14 de kesınlestı
Gulcan0511- Hmyraltnts hiç bi yan etkısı yok biz bıseyler yıyınce ozellıkle şekerli bacak arası acık oluyo kıpır kıpır oluyolar 🤭