elaymoms Simay13 Aaa ne kadar güzel yaa keşke bende cizebilsem. Çizen insanlara hayranlik duyuyorum bence çok güzel bir yetenek 🫶 dikis de aynı şekilde beceri gerektiriyor maşallahın var kız 😅
Simay13 elaymoms ehh işte kendi capimda 😁 aslında gonul ister neler neler. Ne gidip öğrenmeye vaktim var ne iş güçten fırsat var. Herşeye el atıp öğrenmek isterdim. Sende you tubeden bul neyi merak edip heves ediyorsan izleyip yapabilirsin. Yeter ki iste ☺️
Twobabysmom elaymoms 500 parça 1000 parça puzzle yapıyorum ben çocuktan vakit buldukça eskiden 2-3 günde biterdi çocuktan sonra 1 hafta uğraşır oldum
elaymoms Twobabysmom daha geçen bitirdim 500 parça 1000 puzzle ama hamileyken gerçekten zor oluyor sabit kalması vs bel ağrısı zaten var son haftalarin vermiş olduğu 🫣 farklı bir arayış içerisindeyim 🤣
Twobabysmom elaymoms Bel ağrısı konusunda çok hak veriyorum zor oluyor ama bir oturunca başına manyağa bağlıyorum bu son bu son diyene kadar bir bakıyorum bitmiş 😂😂😂😂
elaymoms Simay13 İnce işçiliği olan şeyleri yapamıyorum ya biraz baştan sağma davranıyorum güzel olmuyo sinirleniyorum o zaman da 🤣🤣🤣
elaymoms Twobabysmom evet bende öyleyim ama belim tutulup kalınca , ayıptır söylemesi totişim agriyinca mecbur kalkiyok 🤣🤣
elaymoms Jelem123 Ne tarz kitaplar okuyosun? Bende çok severim, onerebilecegin kitap varsa memnuniyetle bekliyorum 👍🤗 bu arada ilk 3ü ideal kadın hobisi 🤣🤣🤣
Jelem123 elaymoms belki okuduğum kitaplar sana saçma gelecek ama severek okuyorum böyle nasıl diyelim kendimi daha öz güvenli hisetiriyor bana kendimi ASK I AZAM AHSEN (BERDEL) BİR RÜYA İCİN AĞIT KUMA ama çok sevdiğim kitabım SEKER PORTAKALI 🥰