susis elaymoms ben puzzle ve elmas boncuk işleme tablolar yapmayı seviyorum. Çalışmasam goblen de yapardım o da eğlenceli ya da paspas da olabilir ama vakit istiyorlar
elaymoms susis puzzle da hobilerim arasında ama göbek büyüdükçe sabit kalmak ve uğraşmak zor geliyor. 😅 Gobleni ilk defa duydum araştıracağım . Paspas nasıl yapıyorsunuz?
susis elaymoms paspas yapma kitleri oluyor. Mesela köpekli bir paspas yapmıştım hasır gibi delikli bir şeye desenin baskısını yapmışlar. Özel bir tığı var, onunla ipleri işliyorsun baskı rengine göre. Eğlenceli bence kafa dağıtıyor
Paramedik16 elaymoms çocuk beslemek çocuğa gaz çıkarttırmak çocuğa banyo yaptırmak çocuğu uyutmak bi de ikiz sjsjsjsj bacım bırak hobiyi 2 saat uyursam öpüp başıma koyuyorum 😃
Simay13 elaymoms karikatür çizim çizmeyi seviyorum. Hiç bir deneyimim yok. Resim öğretmeni olmak isterdim şayet babam okutsaydi. Arada uğraş olarakta kızımın Barbie bebeklerine mayo elbise şort etek falan dikiyorum elde tabi makinem yok 🙈😆😆
elaymoms Simay13 Aaa ne kadar güzel yaa keşke bende cizebilsem. Çizen insanlara hayranlik duyuyorum bence çok güzel bir yetenek 🫶 dikis de aynı şekilde beceri gerektiriyor maşallahın var kız 😅
Sadem5434 Amigurumi örüyorum :) normalde arada bir yapardım ama şimdi hızlandırılmış şekilde bebişime yapıyorum :)