GoncaS Dniz47 Hamile kalmadan öncede kilom fazlaydı doktorum fazla kilo almamamı söyledi ilk başlarda kilo vermeye başladım son 8 haftamızda 2 kilo aldım 😊 bebeğimde haftasına göre çok iyi çok şükür 🤲
FatmaKandemir Dniz47 aynen ama bende çok rahatsız oluyorum ayaklarım vücudumu kaldırmıyor hele bel ağrısı nefes darlığı
SabirErcan Dniz47 canım doktorum önden gidiyor dedi bana da 10 gün işte şeker yüklemesi de yaptırmamıştm ben 2 kiloyu geçmiştir herhalde şimdi oğluşum bilemedim boğazımı da tutamıyorum 😁🙈
Dniz47 SabirErcan 😂😂 evet yani benim 30 hastalıkken 2 kiloydu şimdi 32 hafta oldum almıştır gene bende tutmuyorum bogazımı bebek alır son aylarda merak etme alsın kilo bebişler 😍
ElifNbglsahin Ayselsen gayet yiyorum valla ama ekmek vs yemiyorum sadece sağlıklı besleniyorum 😂 hatta sürekli yiyorum 🙈 çok az ve sık yiyorum sanırım o yüzden. Kızımın boyu ve kilosu gelişim olarak bi hafta önde gidiyor onda bi sıkıntı yok çok şükür😊 eşimde şaşırıyor bana ilk defa hamile olup kilo almayan bi sen varsındır diyo😂😂
arbustoo Incim_canim inci kimin ismi kızınızmı bizde kızımız doğduğunda inci ismi koyucaz allah kısmet ederse eğer kızınız ise nasıl bir bebek sakinmi çok kırılgan olur diyorlar sizde durumlar nasıl?
Incim_canim arbustoo caan evet kizimin ismi olacaq inwaallah 🙏🙏yaa her gun kipirtiyoor Cok haraketli MawAllah)))
SabirErcan Dniz47 ama normal doğumu zorlaştırır diye de korkuyorum canım ya 3500 gr üstü nasıl doğar bilemedim 🙈