Dniz47 mide bulantim geceli cok oldu bi ay sürdü sadece ama reflum var mide gazim oluyo gaviscon kullanali azaldi ama yinede az yiorum dolu dolu oluyo midem cok yiyemiyorum birde anjioödem hastaligim var hamilelikte hastaligim artti hormonlardan dolayi .bi kac yil caresini bulamadigim hstalgma ünlü bi alerji uzmanina giderek verdigi ilacla caresini bulduk ama hamile kalinca tekrar azdi ilac kullandigim halde surekli ayaklrim dirsegim dizlerim sisiyor ne kullansam tetikliyo balik yagi vitamini verdi doktorum iki gundur cok fenayim yan etki yapti sanirim biraktim ceviz yiodum alerjik oldugu icin o da etkilio sanirim onuda braktm alerji testlerim de hic biseye alerjim cikmadi antibiyotik alerjim disinda ama yine de doktor dikkat et dedi daha 4aylik bile olmadim simdiden cok yoruldm her sabah bi yerim sisecek diye korkuyla uyaniyorum ve sisiyo yuruyemez hale geliyorum tabi bu da beni etkiliyo halsizlesiyorum kasinti yanma agri o yuzden bulantisi olanlar bile sukretsin beterin beteri var.istanbulda yasiyorum o kadar cok doktor o kadar cok ozel hastane devlet hastanesi var ama bazen insan sifa bulamio hersey Allahtan😞