Dniz47 Deryadeniz63 ondan hiç şüphem Yok hamilelik bütün annelere çok yakışıyor Emin’im sende de güzeldir canm 😊
Alminakaanucaak 24+1 kilo almadim 😂 78 kilo hamile kaldim 69 Dustum simdi 72 oldum. Hamile kaldigim kiloya cikmadim daha allaha sukur bi saglik problemimiz olmadi
Prensyadaprenses Alminakaanucaak bulantılardan dolayı mı o kadar kilo verdiniz bende kilolu hamile kalanlardanım 🤭
S1903 Dniz47 😂😂ohh mis yarasın ama tuzlu yememeye dikkat et ödem tehlikeli bol bol su tüket tuzu kes İniyor hemen😁
Dniz47 S1903 suyla aram Yok iste ama zorluyorum kendimi içmek için napıyım yoksa böbreklerim içinde bebek içinde kötü olur allah korusun 😊
Oozzee Maşaallah Maşaallah.. Hepiniz diyetisyen gibi 10 kilo, 12 kilo..🤣 Neredeeee o eski hamilelikler? O 25-30 kilo alan hamileler neredeee??😂 31+4 9 kilo aldım şimdiye kadar. Hamileliğin başında da hiç kilo vermedim, öyle kusma vs olmadı. Altın vuruşlarım 20-26 hafta aralarında oldu. Şimdilik idareli gitmeye çalışıyorum sadece. Doğuma kadar ennn fazla 5 kilo alırsam iyi🤷🏻♀️
Dniz47 Oozzee kız doktorlar kızıyo fazla alınca hareketsiz kalmayın diyorlar zor oluyo Doğum diyetisyen değiliz canım 😂😂
FatmaKandemir Ben ilk hamileliğim de 50 ye yakın kilo aldım bu hamilelik de kaç alırım bilmiyorum 25 haftalığım ama gören 9. Ay sanıyor şişkinlik çok oluyor ya
Dniz47 FatmaKandemir olabilir çok kızıyorum şu hanile insanlara kilon fazla denilmesine sıkma canını verirsin Doğumdan sora önemli olan bebek ve sensin canım yürüyüş yap yemek yedikten sora boş su iç 😊
Seherrmina 15. haftamdayim 3 kilo aldim ama.ben cok zayifim 43 kiloyla hamile kaldim bi 20 kilo almak istiyorum 🙄
FatmaKandemir Dniz47 aynen ama bende çok rahatsız oluyorum ayaklarım vücudumu kaldırmıyor hele bel ağrısı nefes darlığı