Mrvdmt secilertu ben senden daha vahim durumdayım 28 haftaligim 12 kilo aldım resmen 😔 ilk hamileliğim Sağlıkli bişekilde doğar inşallah bebislerimiz..
GizemKaan Sedahatun yaa ne güzel yiyebiliyorsan canm. Ben mide bulantısından hiç bşy yiyemiyorum. Tiksine tiksine yiyorum zorluyorum kendimi 😔 sende durumlar nasıl var mı bulantı fln
SabirErcan Kızlar32 hafta 58 ile hamile kaldım 73 kiloyum çok üzülüyorum çok kilo aldım diye 😔 napcam ben böyle. Bebeğim de 2 kilo
Dniz47 SabirErcan üzülme canım verirsin ne olcak benim bebekte 2 kilo 32 haftalık normal kiloları demi
SabirErcan Dniz47 canım doktorum önden gidiyor dedi bana da 10 gün işte şeker yüklemesi de yaptırmamıştm ben 2 kiloyu geçmiştir herhalde şimdi oğluşum bilemedim boğazımı da tutamıyorum 😁🙈
S1903 Ay herkes şaka gibi 38+2 deyim 18 kilo aldım🤭🤭🤭 ve hiç doymak bilmeden sevmediğim tadını bilmediğim yiyecekler bile aşerdim🙈
Dniz47 S1903 masallah canım 😂 32 haftalık oldum 7 kilo aldım doktor Doğuma kadar 10 kiloyla bitir dedi yürüyüş yapıcam su içicem çok turşu yedim tuzlu yedim diye ödem yapmış bacaklarım boru gibi şisti 😂 evde 🐼 gibi geziyorum
Dniz47 Deryadeniz63 ondan hiç şüphem Yok hamilelik bütün annelere çok yakışıyor Emin’im sende de güzeldir canm 😊
blackeagle Dniz47 12 haftanın içindeyim normalde 97 ydim 95e düştüm doktor kilon fazla olduğu için vermende sakınca yok sağlikli olduğun sürece dedi😁
S1903 Dniz47 😂😂ohh mis yarasın ama tuzlu yememeye dikkat et ödem tehlikeli bol bol su tüket tuzu kes İniyor hemen😁