Avril anneoluyorm_ 45 kiloydum hamile kalmadan önce şimdi 41 🥹 Evet çok doru bildiniz bulantı ve asla yemek yiyememek
Buseemm anneoluyorm_ bende en fazla 50 ye kadar cikabildim yirmi iki yasindayim su an 45 le hamile kaldim su an 2 ayligiz kilo aldim gbi hissediyorum 48 49 vardir kilom 😁
Bsrcip SelmaBulut hayır kiloyla doğum şeklinin alakası yok gebelik şekerinize dikkat edin yeter. Dengeli sağlıklı beslenirseniz kilo almazsınız aç kalmamış olursunuz. Bende 80 kg hamile kaldım henüz 12 haftalığız almadım sürekli yatmama rağmen ve sık sık acikiyorum 2 saatte bir yiyorum üstelik. Ne yediğinizde bağlı. Ben şekerli şeyler yemiyorum ekmek filan yemiyorum. Aciktikca yeşil otlardan yiyorum havuc kemiriyorum. Gece açliklari içinde domates peynir salatalık diyorum ekmeksiz.
Bsrcip Bsrcip ve sürekli yatıyorum riskli gebelik olduğu için. Sık sık yiyorum ama dikkat ediyorum. Mesela airfreyde karışık kızartma yapıyorum az zeytinyağıyla yoğurtla yiyorum ekmeksiz. Veya 1 dilim ekmeğe avokado sürüp yiyorum öyle geçistiriyorum. Ve nasılsa 2 saat sonra yine aclik hissedicem diyerek akşam yemeklerini de azalttım.
Ebru_20 Hlmylmz_69 ilk mide bulantım çok oluyordu canım sonra kum dökmeye başladım ve 4 litre su içiyorum artık her gün sık idrara çıktığım için ödem oluşmuyor vücut atığı için kilo veriyorum
susambebeginannesii anneoluyorm_ 26+1 haftalığız 69 la hamile kaldım şuan 82’yim, hiç mide bulantısı yaşamadım o yüzden çok fazla kilo aldım Allah’tan boyum 1.70 de çok fazla gözükmüyor ama yinede psikolojik olarak zorlanıyorum.
Elf0404 anneoluyorm_ 57 ile hamile kaldım şuan 53 kiloyum 14 haftalığız bulantılardan yemek yiyemiyorum iştshsızım 🥺🥺 doktor artık kilo almam gerektiğini söylüyor falat iştahla yemek yiyemiyorum
Yildiz34 Elf0404 o hatlftalarda ben de kilo verdim uzulme. 14 15 . Haftaya kadar 3 kilo fln vermistim. Ama bebekler hep iyiydi, doktor oyle dedi
WiseMom Baharrr__t yani ben küçükken kullanınca da olurdu dışkım o renk, doktor normal derdi, bazense diş minesini grileştirir boyar demir hapı. Ben bunların vücuda zarar verdiğini duymadım hiç isterseniz doktorunuza bi danışın aklınızda kalmasın.
ballikedii anneoluyorm_ 68 ile hamile kaldım 27+0 ım 26+1 de 12 kilo almıştım kusma bulantı hiç yaşamadım