zeynepdurunun_annesi anneoluyorm_ 58 hamile kaldım 76 kg lık minik bir tosun olarak doğuma gittim şuan 8.5 ay geçti doğum üzerinden 59 kiloyum 🥰
Yildiz34 anneoluyorm_ ben yaklasik olarak sizin gibiyim. 61 kilo ile hamile kaldim. 24 +2 deyim, 64 kiloyum. Sadece 3 kilo almisim. Ama.sanki bi anormallik var gibi de geliyor insana. Ustelik bebekler ikiz
Bymrrbebek04 Yildiz34 2.gebeliğim 68 kiloyla kaldım 34 haftaliğım 79 kiloyum doğuma az kaldi 80 görurum heralde😊😊😊
Yildiz34 Elf0404 o hatlftalarda ben de kilo verdim uzulme. 14 15 . Haftaya kadar 3 kilo fln vermistim. Ama bebekler hep iyiydi, doktor oyle dedi
Elf0404 Yildiz34 15. Haftadan sonra geçtimi peki sizde artık iştahım açılsım hamilelikten keyif almak istiyorum 🥹😂
anapanda12 anneoluyorm_ 45le kaldım 14. haftada 42ye düştüm 20. Hafta 45 oldum tekrar şimdi 25+0 47kg🤷🏻♀️ doğuma kadar anca 50kg olurum diğer bebeğimde de aynı oldu 😅
ballikedii Prenses-3504 çok güzel bir şey bir yandan ama öyle olunca kilo sorunu oldu bir de 3 ay yatmak zorunda kaldım hep o zamanda bir anda kilo aldım onun da etkisi oldu belki
Eymenin_annesi63 anneoluyorm_ bende 51 kilo iken hamile kaldım şimdi 66 kiloyum 32+4 haftalığız şimdi 😋🤗 ama aşırı mide yanması yaşıyorum🤷🤷
Satiiyyy beyzacmvrc beyzacmvrc ya nasıl 30.haftada karın çıkmadı ki 😱ben 13+1deyim 50 kg gebe kaldım hala 50 kiloyum karnım biraz belli şimdiden 🙈 ama benim önceden hiç göbeğim yoktu ondan mı direk göbek çıktı bilmiyorum 🤷♀️
beyzacmvrc Satiiyyy aslında benimde 19 da falan baya vardı şimdi ona nazaran çok büyümedo yani 😅 dar giymiuorim bide ben genelde bol giyiniyorum o yüzden herkes karnın yok diyo 😅 aslında var ama aşırı büyük değil haftama göre ☺️
Yoncaburak anneoluyorm_ 62 ile hamile kaldım 25 haftalığım ve 1 aydır erken doğum riskim olduğu için evde yatıyorum 69 oldum 🥺
anapanda12 Satiiyyy 1.53 😄 elhamdülillah oğlum 7 kilo almama rağmen 3.100kg doğmuştu bakalım bu bebiş kaç kg doğacak 🤷🏻♀️