Tugceee95 Esra_57 😅😅bılıyormusun ıstahımda okadar acıkkı masallah hamıle kalmadan oncede boyleydım ama alamoyordum kalınca hepten acıldı smdı baya toparlandım bız kılo almak ısterız sızde tam tersıı yahuu😬🙈
Merveaty anneoluyorm_ ben hızlı kilo aldım normalde yiyip kilo alamayanlardanımdır ama tam istediğim kilolara geldim şimdi 😀
BEAUTY28 anneoluyorm_ oyy oy oy oy sorma sormaa.. ilk gebeligikde 62 ile kaldik 68 le dogurdum 4 kq bebek Bu 2.gebeligim..62 kaldim 6 ayligiz 10 kq almisimmmm yaaaa
Baharrr__t anneoluyorm_ bu Sabah lavaboya gitim büyük abdestim koyu yeşil siyaha yakın bir renkti acaba neden 19haftalk hamileyim
WiseMom Baharrr__t yani ben küçükken kullanınca da olurdu dışkım o renk, doktor normal derdi, bazense diş minesini grileştirir boyar demir hapı. Ben bunların vücuda zarar verdiğini duymadım hiç isterseniz doktorunuza bi danışın aklınızda kalmasın.
Busemm_1313 Arkadaşlar 2 gündür başta açık kahverengi olarak akıntım vardı koyulaşıyor acaba düşük mü yapıyorum 7 haftalık hamileyim köyde oturuyorum ulaşım zor gidemiyorum merkeze 🥺🥺🥺