Elifmstf555 cokcahilsinkeskesovsem ben 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadm canım çocuğın kilosu iyi çok şükür ama ben verdim demekki
cokcahilsinkeskesovsem Tugceee95 valla yorumlara baktım bi dana benim deyip kapatıyorum daha da posta girmem aşkım rahat rahat ye miiiss oohh can olsun kan olsun🥰😂
kuzeycikkk anneoluyorm_ 65 kilo ile hamile kaldım 21. haftamdayım hiç kilo almadım ama karnım çıktı aşırı sağlıklı besleniyorum sanırım yağ kütlemden kaybediyorum onun için + görmüyorum bebeğmde haftasına göre boyu kilosu önden ilerliyor
Sahdormommy barlaseymahasan Sağlıkla kucağınıza alın kilo Alınıyor da veriliyor da çok sıkıntı etmeyin
mom1baby 54 kg ile hamile kaldım şu an 59 kiloyum 36. Haftamdayım. Bu 5 kiloyu da ramazanda aldım iftarda çok yediğim için 33,34. Haftama kadar hiç kilo almamıştım😳
gizem_zybk anneoluyorm_ yarin tam 24 haftaligiz 51 le hamile kaldım 57 oldum şimdi 54 e düşmüşüm çocuğum sağlıklı olsunda ben kilo almasam da olur😅
Kevser1-23 anneoluyorm_ Ben de 51 ile hamile kaldım aşırı bulantılarım olduğu için 5 kilo verdim şuan 16 haftalık hamileyim hala aşırı bulantılarım var ilaç kullanmama rağmen kilo alamıyorum 46 kilodayım bebek de bişey olacak bebek kilo almıyor diye çok korkuyorum
Kevser1-23 anneoluyorm_ doktorunuz ne diyor peki bende çok zayıfım ve bir türlü alamıyorum bebeği etkiliyor mu doğuma kadar hiç almayacağım diye korkuyorum
anneoluyorm_ Kevser1-23 doktorum kilo alsan iyi olur ama Bebeğin durumu şuanlık iyi ddi. ama tek sorun kilo alamıyorum 🤦♀️ siz kaç kiloyla hamile kaldınz
Kevser1-23 anneoluyorm_ Ben 51 ile hamile kaldım ama şuan 46 kiloyum ve hala alamıyorum bulantı ve kusmalardan dolayı çok zor geçiyor ya hiç kilo alamazsam diye içim içimi yiyor😔
Eliff-tas 60 kiloyla hamile kaldım şuan 36. Haftam 75 kiloyum 5. Aya kadar kusmama rağmen ayda 2 kiloya yakın aldım
Ao526- anneoluyorm_ 57 kilo ile hamile kaldım 😬 21+0 Şuan tartıldım tok karnına 63 çıktım 😬 1 Nisandaki kontrolümde doktorum ölçtüğünde 61 idim 😂 bakalım ne olacak 🙈