Hhnurrr 63 kg ile kaldım şuan 80 kg 39 haftalığım 😂😂 43 kilo olmak için ne yapmak lazım acaba 😂 hiç bir zaman o kadar zayıf olamadım evlendiğim de de 56 kg idim
anneoluyorm_ Hhnurrr bende 50 kilo olmak için neler yaptım ama Elde var sıfır 🤣 Hayatımda 43 den yukarı ilk defa çıktım o da 45 kilo . Hiç yemek yiyesim gelmiyor 🥹
Babycicek Hhnurrr Hahaha kendimi gordum. 56 ile evlendim 62 ile hamile kaldim şuan 72 kiloyum 27 haftalık hamileyim 😂
cokcahilsinkeskesovsem Tugceee95 valla yorumlara baktım bi dana benim deyip kapatıyorum daha da posta girmem aşkım rahat rahat ye miiiss oohh can olsun kan olsun🥰😂
barlaseymahasan Sahdormommy ay benim ilk hamileliğim 13 kilo aldım daha 32.haftadayımm burayı okuyunca pskolojim bozuldu 🤭😂😂
Sahdormommy barlaseymahasan Sağlıkla kucağınıza alın kilo Alınıyor da veriliyor da çok sıkıntı etmeyin
Hhnurrr anneoluyorm_ boğa burcunun en iyi taşıdığım özelliği yemeğe fazlaca düşkün olmam yemek çok ayrı 😂😂 tatlı tuzlu ekşi ne varsa 🤤🤰🏻
Papiiii anneoluyorm_ evet ben az aldım sanırım ilk gebelikte gebelde cok aliniyormuş ama benim vücudum zaten fazla kilo almiyor.İnsallah maks 70le bitiririm)Şimdi bu 10-11 kiloyu vermek var
Tugceaybr anneoluyorm_ 40 kiloyla hamile kaldım 36 haftadayız 54 kiloyum kendimi bildim bileli 40 kilodaydım çok şükür gördüm bu kiloyuda 😂😂💙
Simay13 anneoluyorm_ ikinciye gebeyim ve kilolu hamile kaldım malesef. 79.la kaldım. Şimdi 31 haftalık ve 75 kiloyum.