Linameyra anneoluyorm_ son ayda baya kilo alıyorsun canım merak etme. Bende 43 ile kaldım 36. Haftadayım 55 kilo olmuşum.
Elifmstf555 cokcahilsinkeskesovsem ben 9 ay boyunca mide bulantısı yaşadm canım çocuğın kilosu iyi çok şükür ama ben verdim demekki
cokcahilsinkeskesovsem Elifmstf555 vicdansızsınız ne diyim her gün bi kilo alıyorum ben midem de bulanmadı hiç😩😩😂😂
Banubebek1 @"anneoluyorm_"23 + 2 olduk 45 le hamile kaldım şuan 52 yim hep kalsa kilolar malum zayıf olunca istiyor insan ama 1 ayda gider doğumdan sonra bişey kalmaz 😁
Beigebaby anneoluyorm_ 65 ya da 67 ile kaldım tam emin değilim , şuan 76 kiloyum 33 haftalığız 😂 bu kilolar ne zaman gidiyor tahminen doğum yapmış anneler ,güzel bir şey söyleyinde moral olsun😂😂
2589aa 58 le hamile kaldım ilk dogumumda 88 le doguma gittim geri 55 düştüm şimdi 3 aylık 58 kiloyum şükür vucudum kilo tutmuyor 😍😍😍
Htc6138 anneoluyorm_ ya bacım 43 kilo ne ben en son 7. sınıfta 44 kg judo müsabakalarına katıldım 😢 ben şimdi kilomu nasıl yazcam buraya 😂😂😂😂😂
Ambrossia7 anneoluyorm_ 52,5 la hamile kaldım şuan 30. Hafta 64 oldum 🙈 4. Aydan sonra çok hızlı almaya başladım
burcudemirr anneoluyorm_ 15+1 62 ile hamile kaldım şuan 60.5 falanım hiç kusmadım aslında ama ıstahim yoktu sanırım o yüzden kilo verdim azda olsa çok şükür her şey yolunda 🥰🙏