Sahdormommy Ozgemoms dikkat edin ya sonra doğumda zor olabiliyor tabi benimki öyleydi umarım bir avazda sağlıkla doğurun
ayseaaksoy anneoluyorm_ 58 ile hamile kaldım, 13 haftalık 55 kiloya düştüm🫠 🥲🤰hiç bir şey midem almıyor sadece meyve su ve kuruyemişle idare ediyorum 😌
Esranrbal ceydaozturk ahahahah vallahi bu ben doktorum her gittiğim de kızıyor bana kilo alma diyor ama elimde değil 😂😂😂 163 boy 68 ile hamile kaldım 82 kiloyum 26+1 haftalığızzz şu aralar dikkat edeyim diyorum bakalım yoksa 30 kilo alıp doğuma gidicem herhalde 😂😂
tuna32 anneoluyorm_ ben ne yazık ki kilolu hamile kalanlardanim, 102,8 ile hamile kaldim simdi 25 haftalik, 105,7 yim
FatosNazim53 anneoluyorm_ Ne yaptıysam fayda etmedi pekmez de tükettim. Sabah akşam ilaç da kullaniyorum. Durum aynı.
tgcearici anneoluyorm_ 80le hamile kaldım 3 kilo verdim şimdi 19.hafta 80 kiloyum 🤭yeni almaya başladım insaallah 90dan fazla almam diye dua ediyorum
asiyeyalcn33 anneoluyorm_ en cok ben aldım galıba 50 kilo ile hamile kaldım suan 35+4oldum 69 kiloyum boyumda 158 fln yürüyen patates gibi oldum 🫢
Urbe43 33+0 13 kilo aldım🥹 Allahtan boyum uzun da göstermiyorum😂 gören hiç kilo almamışsın diyor ama tartı öyle söylemiyor 🥹😂
Besteburak 47 kilo ile hamile kamlisdim 67 kilo ile doguma gittim 3 ay sonra 50 kiloya düstüm. Ben cok fazla aldim öyle yedim