Tayyibe42 anneoluyorm_ 15 haftaligim, 70 kiloyla halile kaldim 66 kiloyum suan istahsizliktan kaybettim.
Ozgemoms @Sahdormommy bende aynı durumdayım 95 e kadar yolu var galiba doguma kadar 34+5 den selamlar
Sahdormommy Ozgemoms dikkat edin ya sonra doğumda zor olabiliyor tabi benimki öyleydi umarım bir avazda sağlıkla doğurun
Fatimetncr Herkes 40 demiş siz çok mı zayıfsınız ben mi aşırı kilolu 😂😂 71 ile hamile kaldım şuan 20 haftalığım 66 olmuşum 😅
54_ebrkyu anneoluyorm_ hiç güzel değil bence ya hiçbir şeyim olmuyor son haftalarda iştah gidermiş bebek mideye baskı yaptığı için ama benim iştahım aşırı var hiç gitmiyor 🥺
melooog 48 ile kaldım 68 oldum doğuma son 1 hafta 🥺 biraz çok aldım 6 aydan sonra hareket yasağı geldi düşük riski yüzünden iyice ödem ve kilo oldu
Ebru_20 anneoluyorm_ teşekkür ederim inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah 😘
Yeliizzzz derya61_ 20+4 bende 😍 ben tartılmadım uzun süredir en son 12 haftalıkken tartılmıştım sanırım 🤭😂 ama kilo aldığımı hissediyorum 🥺