Pnrpnr_ Pelinss Hipp markasının kremini kullanıyorum çok memnunum. Uzun süre nemli kalıyor kokusu da güzel 👍💕
sevval04 Pelinss hipp markasının kremini ve yağını kullandım çok memnunum akşamdan sürüyorum ertesi güne kadar yağlı kalıyor
musluG Pelinss Mustela kullanıyorum 26+3 oldum hala çatlak yok. İçeriği temiz krem kullanmak en iyisi. Ayrıca bol bol su içmek gerek çatlak olmaması için.
elfgrk Seda altın ın çatlak kremini aldım daha yeni kullanmaya başladım ama kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz yılların çatlağını bile iyileştiriyor ayrıca kokusu çok güzel. Arkadaşımada önermiştim karnı kocaman oldu hiç çatlamadı
Bsrcip Taskaya96 bebek yağı zararlı hem gebelere hem bebeklere. Bende kullandım acayip alerji yaptı bıraktım. Kendim doğal yağ karışımları yaptım ek olarak lierac aldım o şekilde kullanıyorum
Taskaya96 Bsrcip bana hiç bir alerjik etkisi olmadı bunca zamandır benden önce doğum yapmış arkadaşımlarımda bebek yapı kullandı hiç bir sıkıntı yaşamadılar
burcu_aseltaygar Ben çatlaklar için badem yağı kullanıyorum karnımda henüz çatlak oluşmadı 24. Haftadayım ama son aylara doğru hızlı kilo alımından dolayı olabilir yinede kullanmaya devam edeceğim. Tavsiye ederim.
Canan_33 Pelinss ben mustela kullanıyorum doktorumun önerisi şu anlık hiç çatlağım yok 33+5 teyiz 😊💕🐣
Mysterons Badger markasının yağı ve kremini kullanıyorum. 9.aya kadar hiç çatlama olmadı fakat son 2 haftada karnımın alt kısmında çatlaklar oluştu. Ki su tüketimim günde minimum 2,5lt. Yani demem o ki genetik çok önemli 😬
Paradisee21 Pelinss 3.ayımdan beri lierac kullanıyordum düzenli şekilde 36.haftama kadar hiç bir şey yoktu bi anda çatladı karnım mahvoldu moralim çok bozuk :( gerçekten ne yaparsan yap çatlayacağı varsa çatlıyor ama insan yinede önlem alsın sürsün
Figosto Arkadaşlarbikitane ürün onerecegim.bomba öncelikle yağlardan bahsedeyim . ben yağlardan fayda alamadım bio oil ve mustelanin yağlarını kullandım bebe yağı falanda kullandım ama yaglarsa şöyle sıkıntı var sur göbeğini aç saatlerce durur. Ama.kiyaferi giydigin anda yağ komple elbiseme geçiyor ve cildinde bişey kalmıyor uzun süre nemlilik yok. . 4 aydan sonra iki tane urun keşfettim birincisi hepimizin bildigi su marketlerde satılan hoby marka zeytinyağlı el vücut kremi sürün çıkın kıyafeti geçirin üstüne saatlerce nemlilik kalıyor ve çok uzun süre kullanışlı. Aşırı nemli tutuyor cildinizi göbek bacak bel.heryerinize sürün günde iki kez sürün en az çatlak olmuyor diğer üründe son 3 ayda da onu kullandım oda trendyolda satiliyor losyon aynı hobyy gibi en az 6 saat nemli bırakıyor kıyafeti etkilemiyor markasını yazıyorum hangisi uygunsa bütçenize onu alın ama.yaglar işe yaramıyor yoğun losyonlar işe yarıyor hobby deneyin en azından derim hem.ucuz hem çok nemli tutuyor son aylarda losyonu kullansanız tamamdır şuan doğuma 1 hafta kaldı ve asla gonegimde catlak.yok ki ben çabuk çatlayan biriydim daha gençken bile bacak arkalarim.catlamisti yani .neyse marka losyonun : palmers kakao yağı çatlak.losyonu stretch marks .