Kkubra91aktas Fatmaa04 Pinar-22 adamlar çoğu konuda rahat sen harekete geç cnm güzelce de anlat yada birlikte gidin herhangi mağazaya oda görünce heveslenecek bence 🌺 benim eşimde o daha var diyordu bebegın hareketlerini fazla hissetmeye başladığın da çok heveslendi herşeye şimdi benden daha fazla meraklı herşeye 🧿
Ahsenveannesi Kkubra91aktas ben 29 haftalık oldum kıyafetleri yıkadım bugün bir hafta içinde eksikleri tamamlayıp çantayı da hazırlayacağım 38 de doğum sezaryen olacağı için son haftalarda insan ağırlaşıyor
hayatisigi 32 gibi yıkadım. 36+4üm daha bugün ütüleyip hazırlayabildim bavulu. Ama bence 35 ideal olurmuş. Üşengeçlikten erteledim 😅
Beigebaby Kkubra91aktas ay ne erkeni bir an önce başlayın bence 😂 ben 28 29 haftalıkken bütün her şeyini yıkayıp ütüledim , valiz için organizerler almıştım onları doldurdum bir tek valize hepsini koymak kaldı şuan 33 haftalığım
Kkubra91aktas Pinar-22 😔😔 insanı da en çok bu durum yıpratıyor ztn en hassas en ilgiye ihtiyaç olan süreç Allah yardımcınız olsun
Kkubra91aktas Ahsenveannesi Amin cnm amin 🤲😂 ama hırs yaptım yıkadım kaç gündür bugünde ütü bitti şükür 😂🤲🌺
Kkubra91aktas Hilalrumturk ay ben zorlandım valla bugün bitti ütü ama sabahtan beri uğraştık el birliğiyle minik minik zormuş ama güzel 🤲🌺❤️
cauuv1 27 haftalıkken kıyafetleri yıkadım 28. Haftada ütü yaptım. Şimdi 29 haftadayız 32 gibi insallah bavulu kapatmıs olucam
Kkubra91aktas ceylan_cakirr01 maalesef öyle olmuş 😂 kaç gündür yıkadım bugünde el birliğiyle ütü bitti şükür 🤲❤️
cauuv1 Kkubra91aktas teseekkürler:) şükür sizde kendinizi yormadan yavas yavas yapın birileri varsa cevrenizde destek isteyinn