Kkubra91aktas Fatmaa04 Pinar-22 adamlar çoğu konuda rahat sen harekete geç cnm güzelce de anlat yada birlikte gidin herhangi mağazaya oda görünce heveslenecek bence 🌺 benim eşimde o daha var diyordu bebegın hareketlerini fazla hissetmeye başladığın da çok heveslendi herşeye şimdi benden daha fazla meraklı herşeye 🧿
TugSozTan Kkubra91aktas ya bebeklerim hiç belli olmuyor ne yapacakları ne zaman isterse gelebilir o yüzden erkenden yapıyım kafam rahat etsin son eksik bişey var mı görüşmüş olurum diye düşünüyorum ama sorsana erken diyen çok ama umrumda değil 😂 erken olsun ne zararı var ki 🤷🏾♀️
Kkubra91aktas TugSozTan aynen öyle canım ne olacağı hiç belli olmaz 😂 biz hazırlıklı olalım da Allah ne zaman nasip ederse o zaman hayırlı şekilde gelsinler 🤲🌺❤️
Betulblck Kkubra91aktas ben 33hsftada hazırladım herseyini suan 34+6haftalık olduk ne olur ne olmaz dedim canım 🥰
beyzanurk2502 Kkubra91aktas ben 28 haftalığım bekleyemedim çok fazla her şeyi ütüledim dolaba astım hastaneye gidicek olanları da ayrı düzenleyicilere koydum sadece çantaya koymak kaldı 😅😅