Kkubra91aktas Ahsenveannesi Amin cnm amin 🤲😂 ama hırs yaptım yıkadım kaç gündür bugünde ütü bitti şükür 😂🤲🌺
Kkubra91aktas Ahsenveannesi ben normalde de ütü yapmayı seviyorum ve herşeyi ütülüyorum bebek için ayrıca özenli yaptım herkesin görüşü farklı tabiki cnm 🌺❤️
Kkubra91aktas OzGus çoğunu hazırladım cnm evet geç kalmışım gerçekten 😟 ütü bitti çantasını da hazırladım sayılır şükür 🤲🌺
cannkmrc Kkubra91aktas Geç bile kalmışsın canım biran önce bütün hazırlıklarını bitirmeye bak insan git gide ağırlaşıyor eksikliklerini tamamlamakta zaman alıyor gerçekten
cauuv1 Kkubra91aktas teseekkürler:) şükür sizde kendinizi yormadan yavas yavas yapın birileri varsa cevrenizde destek isteyinn
Kkubra91aktas cauuv1 kayınvalidem sağolsun yardımcı oldu ütü de bitti çantayı da biraz hazırlamış oldum ufak tefek eksiklerimiz kaldı 🥰🌺
cannkmrc Kkubra91aktas o çanta son ana kadar benim bitmemişti açıp açıp kontrol ediyordum 😅 oğluşumun kıyafetlerine bakmak çok iyi geliyordu şimdi de beşiğinde uyuyor Elhamdülillah güzel kolay doğumların olsun insaAllah canım 🌹
Kkubra91aktas cannkmrc ay canım benim amin 🤲🥰 Allah razı olsun 🤲 evet bende hazırlık yaparken hem kokluyorum hem yerleştiriyorum çok güzel duygular 🤲 Allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin evladını 🤲❤️
minikavakado 34 deyim eksikler tamamlıyorum hazırlayacağım inşAllah :/ geç kalacağım yoksa eksik varmı diye düşünüp duruyorum
Kkubra91aktas minikavakado evet geç kalınıyormuş hareketler de kısıtlı olunca zor oluyor eğilip kalkmak 😣 ama şükür bitirdim 🤲🌺
Virgohome Bende 35. Ye hazırlıcam anca bence bide ağırlaşırsak hiç yapmayız şuan 31 deyiz az kaldı heyecanla hazırlamayı bekliyorum